Korkuyorum

Sponsorlu Bağlantılar

reaurora

reaurora

Üye
onlar gunduz uyur. geceleri de cok nadiren insanlarin yasadigi yerlere gelirler

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Peki dünyada birsey degistirmezlermi nelerden korkarlar

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@KabizCivciv neden güldün

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
@KabizCivciv neden güldün

Çünkü komik. Hiçbir şey bilmeyen bir insan gelip burada anlatıyor. Belki de dalga geçiyor, bilmiyorum. Neyse sen boşver beni. Hatta devam edin çok eğleniyorum burada.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dünyada bisey degistirmezler mi insanlardan kat kat güçlü ve hizli oldugunu duydum

by-pegasus

Üye
sen korktuklarını boş ver bir ayet-el kursi tamamdır alayını siler süpürür

reaurora

reaurora

Üye
hizli olabilirler ama o kadar guclu degiller. hz. suleyman icin camdan saray yapmislardi cok kisa bir surede.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@Zxdelemi haklisin ama uzun bir sûre

reaurora

reaurora

Üye

Çünkü komik. Hiçbir şey bilmeyen bir insan gelip burada anlatıyor. Belki de dalga geçiyor, bilmiyorum. Neyse sen boşver beni. Hatta devam edin çok eğleniyorum burada.

sen bildigin birseyler anlat lutfen

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sen bildigin birseyler anlat lutfen

Vaktimi harcayamam. Kulaktan dolma bilgilerle burada yanlış bilgiler söylüyorsunuz. Yok mağarada yaşarmış. Yok iğne iplikten korkarmış. Biraz araştırın, doğruları öğrenin.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@Kabizcivciv Neco hakli top sende

- - - Eklendi - - -

eger öyle iyi isen bana copy past olsa bile yaz

by-pegasus

Üye

Vaktimi harcayamam. Kulaktan dolma bilgilerle burada yanlış bilgiler söylüyorsunuz. Yok mağarada yaşarmış. Yok iğne iplikten korkarmış. Biraz araştırın, doğruları öğrenin.

bencede yani iğneye ne gerek var ALLAH C.C o zaman boşunamı ezberleyin diyor ayet-el kursiyi

reaurora

reaurora

Üye
ben anlattiklarimda hep soyle duydum boyle olabilir dedim. ve butun bunlari 12 sene egitim almis bir alimin sohbetinden hatirliyorum

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@zxdelemi abi Allah ismini büyük yaz batiyor bana

- - - Eklendi - - -

@Neco nun dediklerinin dogrulari var yani bende duydum tabi o igne vs hakkinda bilgim yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt