Korkuyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Korkuyorum
Oturmus korkunç hikayeler okuyordum. Birden alarm açildi ki kapali olmasi gerekiyordu saat. Geçer dedim ama saat susmadi sonra sanki arkamda birini gördüm bahçeye çiktim on bes dakika oldu bir dakika calmasi gereken saat susmadi. Yemin ederim gerçek olay yardim edin. Ve de koridor un isigi açik degil di yardim

jublomo22

Üye
bildiğin bütün duaları oku kardeş, salavat getir kelime-i şahadet getir çevreden yardım bulabilirsen yardım çağır saate gelince takılmıştır canım sen saate bakma

rapman

rapman

Üye
Allah rahmet eylesin diyelim şimdiden.

Invoke

Invoke

Üye
Saat bozulmuştur, açığı açık unutmuşsundur, farkında değilsindir. Olur bazen öyle.
Allah'a sığın, ondan başkasından korkma. Korktuğun şey sana ne yapabilir ki? En kötü ölürsün sonuçta döneceğin yer belli.

enterneoll

enterneoll

Üye
durduk yere ne korkuyon ya bundan korkulur mu :D

marist

marist

Üye
Geçmiş olsun kardeşim , Allah'a sığın yeter.

LimePie

LimePie

Üye
Ağır geldiyse yaşam Rabbine sığın paşam :) duaları oku Ayetel Kürsiyi biliyorsan sorun yok

nomad533

nomad533

Üye
kardeş dua oku kuran oku biliyorsan belki saat bozulmuştur bende yaşadım :D

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dualari okudum zaten. Saati kronometre ile hesapladim kirk dakika çaldi en sonunda cesaret edip kapattim ve saat takilmamisti. Gördügüm sey ben bakinca kaçti. Saat çalarken bahçede bekledim. Bir köpegim vardi aniden kaçti hiç bir sey yokken evde kimse yok ve tahminimce gece gelirler kalamam ben

Invoke

Invoke

Üye
Madem sen bakınca kaçtı, bir daha olunca bir daha bakarsın bir daha kaçar rahat ol.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Bende olsaydi rahmetli olmustum :ehe

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nuru cidden çok kötü gece bire kadar evde kimse olmayabilir naparim

jublomo22

Üye
sende gece bire kadar yatma çalar saati kur sen nede olsa çalar saatten kaçtıysan belki o da kaçar:) bol bol dua et bi sıkıntı olmaz

reaurora

reaurora

Üye
sakin ol. senin basina gelen ufak bir olay. bir arkadasim var ki onunla dostluk ediyorlar. yani biri gelmişse bile sana zarar vermek icin gelmis olmayabilir. oyle olsa dahi insan onlardan cok daha gucludur bir tokatla olebilirler. sadece sekilleri biraz degisik. bir daha gorursen ya Allah de uzerine yuru. en azindan yapmaya calis :)

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@Neco1835 arkadasdan bahsetsene biraz ve bu bir tokat isinden emin degilim

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
sakin ol. senin basina gelen ufak bir olay. bir arkadasim var ki onunla dostluk ediyorlar. yani biri gelmişse bile sana zarar vermek icin gelmis olmayabilir. oyle olsa dahi insan onlardan cok daha gucludur bir tokatla olebilirler. sadece sekilleri biraz degisik. bir daha gorursen ya Allah de uzerine yuru. en azindan yapmaya calis :)

kardeşim ne yaptın ya

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@Ahmetkartal aynen :)

reaurora

reaurora

Üye
cinlere inanmiyorsun galiba :)

Matthe

Matthe

Üye