korkunç hikayeler

Sponsorlu Bağlantılar

alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
korkunç hikayeler
1.Mezarliktaki Yangin
Su an 17 yasindayim ve olay bundan 3-4 sene evvel YASANMISTIR. O yaz en büyük zevkimiz arkadaslarla gece asagi inmek idi ve hemen hemen indigimiz her gece birbirimize korku hikayeleri anlatirdik. Anlattigimiz hikayeler genelde kendi hayal ürünümüz olurdu fakat anlatirken sanki yasamis gibi anlatirdik ve kendi uydurdugumuz hikayeye o ortamin verdigi gerilimle kendimiz de inanir ve korkardik. Içimizde en çok hikaye anlatan Nedim diye bir arkadasimiz idi. Nedim yasça bizden büyüktü ve bizi korkutmayi iyi basariyordu açikçasi. Yine böyle bir gecede Nedim bize çok ilginç bir hikaye anlatti. Hikayeye göre bazi insanlar sebepsiz yere içlerinden gelen bir atesle küle dönüsecek kadar yaniyorlarmis. Bu yanma o kadar çabuk gerçeklesiyomuski, kendisini kurtarmaya zamani olmuyormus kurbanin. Ayrica bu olay kurban yalnizken gerçeklesiyormus, yani görgü tanigi olmuyormus hiçbir zaman. Bu anlattigi hikaye ilginç oldugu kadar inandirici gelmemisti çogumuza. Fakat Nedim evinden getirdigi ansiklopedi de yazilanlari bize gösterince tüylerimiz diken diken olmustu hepimizin. Bu olaylar gerçek yasanmis olaylar olarak anlatiliyordu ansiklopedide kanitlari ile. O gece eve kosar adimlarla çiktim ve bütün gece gözlerime uyku girmedi. Ertesi gün ise belki hepimiz için hayatimizin en korkunç günü olmustu. Gelen habere göre Nedim bir sokak arasinda ölü bulunmustu ve isin ilginç yani Nedim'in gömüldügü mezarlikta 1 hafta sonra yangin çikmisti ve bütün mezarlar yok olmustur.Inanmayan arkadaslar eski gazeteleri karistirabilirler. Tarih: 3 Eylül 1997, Mersin mezarligi orman tarafinda onlarca mezar yanmistir.



2.
Tepedeki Ev
Yillardan 1994'dü.Ben annem ve abim Tunceli'deki köyümüze gitmistik.O zamanlar 12 yasinda falandim.Oraya gittik ve amcamlarin evine yerlestik.Benim orada tanidigim hiç kimse olmadigi için ben amcaogluyla(Yusuf)la oynuyordum.O bana biraz macera yasamak istediginden falan bahsederdi hep ve bir gece onla uyumadik ve biraz macera yasabilmek için neler yapabilecegimizi düsündük ve en sonunda köyü çevreleyen daglardan birindeki bir eve gitmeyi önerdi Yusuf fakat bunun çok tehlikeli olabilecegini köyün ileri gelenlerinin onlari oraya çikmamalari konusunda uyardigini söyledi.Bizde bunu büyük bir gizlilikle yapacaktik.Yusuf'un en yakin arkadasi Ismete anlattik düsündügümüzü ilk basta biraz tirsti fakat daha sonra oda bunu kabul etti.Ertesi gün çantalarimizi,yiyeceklerimizi hazirladik ve erkenden yola çiktik.O gün hava biraz pusluydu ve içimden bir ses bunun tehlikeli olabilecegini söylüyordu.Fakat bunu onlara söylemedim ve yolumuza devam ettik ve yolda giderken etrafta bol bol koyu,inek,keçi,tavuk gibi hayvanlarin kemikleriyle karsilasiyorduk ben biraz daha korkmustum ve nerdeyse aglamak üzereydim.en sonunda oradaki eve vardik ve içeri girdik içerde anlamadigimiz diller yazilar falan vardi ve penceresi oldugu halde içerisi karanlikti içeride anlayamadigimiz çok degisik cisimler vardi etrafta taslarin içerisinde sular falan vardi.Ve döner biçagi gibi kocaman ama paslanacak kadar eski birkaç biçak vardi birden Ismet degisiverdi sanki biz kormaya baslamisken o gülüyordu.Kendi kendine oynasirken taslardaki suyu üstüne döktü ve bir biçagi eline alip oynamaya basladi bir anda biçakla oynarken biçakla parmagini kesti ben çok korkmustum aglamaya basladim çünkü bir anda Yusuf da degismis sanki çildirmis gibi oldu bu arada Ismetin parmagi çok feçi bir sekilde kaniyordu.Daha sonra kostum kostum sanki bir sey beni kovaliyor gibiydi ve annemin dürtmesiyle uyandim bana gece boyunca döndügümü,agladigimi tepindigimi söyledi.Kahvaltida Yusufla konusmaya basladim rüya mi anlattim ve belki inanmayacaksiniz ama bana tepedeki evi nerden bildigimi sordu.Daha sonra disari çiktik ve Ismeti gördük parmagi sariliydi.


3.Karabasan
Ramazan ayinin ortalarindaydik. Ertesi gün oruç tutmak için sahura kalktim ve uykulu bir halde yemek yedikten sonra, henüz daha sogumayan sicak yatagima uzandim. Uykuya dalar gibi olmamla birlikte üzerimde bir agirlik hissettim. Gözümü açtim ve hareket etme çabalarim sonuçsuz kaldigini gördüm. Yatagimin bulundugu yerden yemek masasinda yemek yiyen annemi görmeme ragmen bir türlü hareket edememem, beni çok sasirtmisti. Vücudumun hiç bir noktasini hareket ettiremememin yani sira parmagimi bile kipirdatamamam beni iyice telaslandirdi. Çünkü daha önceden böyle bir olayla hayatim boyunca karsilasmamistim. Müthis bir güç harcamama ragmen hareket edemiyordum ve avazim çiktigi kadar bagirmaya basladim. Aman Allah'im sesim de çikmiyordu. Yaklasik 3-4 metre uzakta olan anneme lütfen beni kurtar dercesine çirpinmalarima karsi bir türlü kendimi farkettiremiyordum. Artik dayanamayarak gözlerimi kapadim ve "Yeter artik ne zaman bitecek bu iskence? Yoksa ölecek miyim?" gibi düsüncelere dalarken, birden birinin elini omzumda hisettigim anda üzerimdeki agirlik bir anda yok oldu. Bagirarak gözlerimi korkuyla açtigimda omuzundaki elin anneme ait oldugunu görmenin rahatligiyla, yataktan siçrayisimin sesi tüm ev halkini ayaga kaldirmisti. Peki neydi o üstümdeki cisim? Bir insan uykuda olabilir ama gözleri açik asla.






beğeniler çoğalırsa daha eklerim
 
  • Beğen
Tepkiler: Haluk., seyamkk ve AkiliBidik


Metin137

Metin137

Üye
iyiymiş :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: alisait07 ve AkiliBidik
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Hikaye - roman yazmayi hic dusundun mu ?
bence güzel olmus devamini beklerim
 
  • Beğen
Tepkiler: alisait07

by-pegasus

Üye
fazla korkman aman :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: alisait07
UpOneTR

UpOneTR

Üye
okumaya üşenenlerdenmisiniz :)
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: alisait07
Haluk.

Haluk.

Üye
Teşekkürler güzeldi
 
  • Beğen
Tepkiler: alisait07
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
açıkçası 1 ve 3 hiç korkunç değil di lakin 2 yi okurken tüylerim diken diken oldu
 
  • Beğen
Tepkiler: alisait07
boyabatlım

boyabatlım

Üye
Karabasan olayı bana da birkaç kez hasıl olmuştu;
Bir anım şöyledir: Abimle oturmuş korku filmi izlerken uyuyakalırım. Bir müddet sonra gözlerimi açtığımda abim hala yanımda film izlemektedir ama bende hareket yok gözler açık etrafa bakınıyorum, bi de korku filminde çalan müzik kulağıma gelmez mi? Bendeki adrenalin seviyesi daha da artar, yüzümü ter kaplar, abim arada bir bakıp "Uyandın mı lan?" diyerek gülmektedir ama bilmez ki karabasanla mücadele içindeyim. Bir müddet sonra kendime gelirim lakin bende ne filmi izleyecek moral kalır ne de uyuyacak uyku. Ne diyebilirim ki Allah yardımcımız olsun böyle bir durumda...
 
  • Beğen
Tepkiler: alisait07
gogis

gogis

Üye
karabasan olayı uyku felcidir defalarca kez yaşadım hareket etmeyin 2 3 dakikaya düzelir yemek yiyip yatmayın :)
 
  • Beğen
Tepkiler: alisait07
alyuz41

alyuz41

Üye
Merhaba, Karabasan hikayesini açıklığa kavuşturalım mı ?

- İnsanoğlu uykuda Rüya görürken sadece istem dışı Yüz Kaslarını oynatabilir. Elinizi, Kolunuzu oynatamazsınız. Rüya içerisinde surat mimiklerinizde, Rüya'da yaşadığınız bilinç altı görsellerin verdiği ifadeyi anlatabilirsiniz. Ancak, Kesinlikle elinizi, kolunuzu, ayağınızı veya başka bir organınızı oynatamazsınız. Karabasan halk arasında Çocukları korkutmak ve insanlara bilinç altı korku vermek için yaratılmış hayali bir karakterdir. İnsanoğlu genelde Korkudan, Hızlı kan dolaşımı veya Tansiyon dengesizliğinde uyuduğu zaman bu durumla karşılaşır. Rüya'da korkunç bir an yaşadığınız zaman kaçmak, gitmek istersiniz. Olduğunuz yere kilitlenip kalmanızın nedeni Rüya içerisindeki psikolojidir. Asla bir yere koşarken bu ağırlık üstünüze çökmez. Bir yere dokunursunuz veya bir yere bağlı kalırsınız bu durumu yaşarken. Gözlerinizi açtığınız zaman herşey biter, çünkü beyin uyanır. Ancak uyku esnasında tekrar söylüyorum bu yaşadıklarınız tamamen bilinç altı olaylardır.

Ben'de bu durumu yaşadım. Bilenler bilir, Wolfenstein diye bir oyun vardı. Hangi oyunu olduğunu hatırlamıyorum çok fazla var ancak bir tanesinde bir Duvar vardı, duvarın içerisinden hayaletler ve canavarlar çıkıyordu. Küçüktüm oynadığımda o korku bilinç altıma yerleşmişti. Rüyam'da o duvarı gördüm ve dokunduğum anda üstüme ağırlık çöktü. Korkum, duvarla birleşince hareket etmeye çalıştım ancak hareket edemedim. Gözlerimi açtığımda herşey bitmişti. İşte aslında bütün olay bu.
 
  • Beğen
Tepkiler: .caner. ve alisait07
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
karabasan olayı bilimseldir halk adında karabasan diye geçmektedir asıl adı uyku felci dir . Adından korkmayın yani:)
 
  • Beğen
Tepkiler: .caner., BLooD_ReG ve alisait07
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: alisait07
alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
Bunlara tabikisw inanmiyoz (cok korktum ) hahuaijhaiahaia
 
BLooD_ReG

BLooD_ReG

Üye
İlginç
 
  • Beğen
Tepkiler: alisait07

Benzer Konular

Cevap
20
Görüntüleme
624
DarkredBlue61
Cevap
0
Görüntüleme
752
Cevap
0
Görüntüleme
519


Üst Alt