Korku filmi izledi, çıldırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ash54

ash54

Üye
    Konu Sahibi
Korku filmi izledi, çıldırdı

Psikolojisi bozulan genç dehşet saçtı.

Eskişehir'de seyrettiği korku filmiyle endişeye kapılan bir genç, elindeki bıçakla polise zor anlar yaşattı. Gencin, polislerle sokakta süren kovalamacası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Alınan bilgiye göre, Gündoğdu Mahallesi Kurban Sokak'ta tek katlı bir evde oturan Bülent T. (28), evinde seyrettiği bir korku filminin ardından psikolojisi bozularak eline aldığı bıçakla sokağa fırladı. Polis, bir şahsın kendisine bıçakla zarar verdiği ihbarı üzerine olay yerine geldi. Ekiplerin geldiğini farkeden Bülent T., evin çatısına çıktı. Görevlilerin uzun süren ikna çabaları sırasında görevlilerin üzerine atlayan Bülent T., sokakta elinde bıçakla sağa sola koşturmaya başladı. Bu sırada polis de olası bir saldırıya karşı üzerlerinde taşıdıkları silahlarını çıkardı.

Uzun bir kovalamacanın ardından bir sokak girişinde kıstırılan gencin elindeki bıçak alınarak şahıs etkisiz hale getirildi. Sinir krizi geçirdiği anlaşılan şahıs, olay yerine gelen 112 ambulansıyla götürüldüğü Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

HaberTürk

turkordu

turkordu

Üye
Hangi filmdi acaba bu kadar delirten?

ash54

ash54

Üye
    Konu Sahibi
bende onu çok merak ettim ama o konuda bilgi vermemişler ne yazık.

alperen1313

alperen1313

Üye
ben ilk korku filmi olarak 80 ler bir drakula vardı ona bakmıştım ..
o günleri hatırlıyorumda gülüyorum halime ya :=)

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
ya bir film yüzünden insan bu hale düşermi

pisicikk

pisicikk

Üye
bence de hangi film di acaba?
ve de en korkunç film bile insanı o hale getircek derecede değil bence.
o kişinin başka pisikolojik problemleri vardır mutlaka ve o film de üstüne tuz biber olmuştur.

Doğan

Üye
filmi çok merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...