Korksaydik !!!

Sponsorlu Bağlantılar

@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Korksaydik !!!
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Türk Telekom Arena'da bir basın toplantısı düzenledi. 25 Ekim'deki olağanüstü seçimli kongrede
görevini tamamlayacak olan başkan Aysal'ın
açıklamalarından bazı satırbaşları şöyle: - "Galatasaray borç yüküne rağmen Türkiye'nin en güçlü kulübüdür." - "Mayıs 2011'de Galatasaray'ın sermayesi 2.8 Milyon Dolar'dı. Bugün 21.8 Milyon Dolar." - "Galatasaray'ın hisselerini satma hakkımız yok ve bu konuda bir talebimiz olmadı." - "Futbola yaptığımız yatırımlarının karşılığını
başarılar ve kupalar ile aldık." - "Ben korktuğum için görevden ayrılmıyorum.
Bulduğum çözümlere destek alamadığım için
ayrılıyorum." - "Ben korkmuş olsaydım, 2011 yılında Galatasaray'a başkan olmazdım." - "Yanlış transferlerimiz de olmuştur. Her teknik
adamın farklı talepleri vardı." - "Biz sorunlarımızı aile havasında hep birlikte
paylaşarak çözmeye çalışıyoruz." - "Daha önce sosyal medyanın esamesi
okunmazken şimdi Galatasaray hepsinde lider durumda. 17 milyonu aşan bir kitlemiz var." - "Ben ve arkadaşlarım, hayal satmadık, güveni
korumaya ve şeffaf olmaya gayret gösterdik." - "Kulübümüzün hiçbir şekilde mali bir riski
yoktur." - "Galatasaray, çok uluslu bir camia, bizim en büyük farkımız bu." - "Galatasaray'ın ödenmemiş vergisi yok. Galatasaray'ın taksitlenmiş vergisi var ve vergiler zamanında ödeniyor." - "Ben kaçsaydım, 2011'de bu tabloda başkan
olmazdım. 2014'te daha iyi durumdayken neden
endişe edeyim." - "Cüneyt Çakır, Galatasaray konusunda şaibeli bir hakemdir. Maçı sertleştireceğini düşünüyorum.
Onun bu maça atanması gözdağı vermek içindir."