Uygulama Kore S4 root sonrası sorun ?

Konu Sahibi
Kore S4 root sonrası sorun ?
selam gençler.ben s4 kore malı telefona root attım.110 a yakın program vardı çoğunu kaldırarak 74 e indirdim yedek te almamıştım.yanlış bişeyleri de kaldırdım galiba android klavye çalışmıyor ve apk dosyalarını da artık yükleyemiyorum nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz

kardeşim s4 ün orjinal romu internette var indir ordinle flashla ya da telefonu recovery modda aç wipeların hepsini orta tuş seç sonra reboot system now de.o da olmazsa telefonun ayarlarından fabrika ayarlarına dön.

Konu Sahibi
mobogenia ile rootladım.fabrika ayarlarına dön işe yaramadı

Konu Sahibi
sisteme önbelleğe nasıl proğram yüklerim mesala fabrikadan çıkan telefondaki programların olduğu yere

kardeşim bi kere rom attığında her şey gider ama eğer oyun oynuyorsan oyun verilerin önemliyse google play otomatik bir şekilde verileri kaydeder ve oyunu silsen bile verilerin kaybolmaz ama her oyun veya uygulama için bu söylediklerim geçerli değil.Eğer telefonuna rom kuracaksan verilerin kaybolacak.

kardeşim s4 ün orjinal romu internette var indir ordinle flashla ya da telefonu recovery modda aç wipeların hepsini orta tuş seç sonra reboot system now de.o da olmazsa telefonun ayarlarından fabrika ayarlarına dön.
Ustacım Arkadaş Kore Malı Demiş Farkındaysan...ODIN'le Nasıl Flashlayacak Sorabilirmiyim???

By-HaCk

Üye
Mtkdroidtools adlı programla mı rootladın ? replika s3 kullanıcısıyım ve yazılım seviyesinde bilgiye sahibim yardımcı olabilirim.