Kore mi finlandiya mı.........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
Kore mi finlandiya mı.........
Arkadaşlar bu n900 kore ve finlandiya üretimi olan modelleri var. Hangisi daha stabil ve sağlıklı bi fikri olan varmı acaba. Ilk çıkan seri finlandiya ve sorunlu olduğu konusunda yorumlar aldım. Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

lolaman

lolaman

Üye
Hangisi iyidir bilmem ama nokia esas olarak Finlandiya malıdır.

converter2

converter2

Üye
ben 1 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun çıkartmadı FİNLANDİYA

anık

Üye
Kore mali iyi olmuyor bastan soyleyim sen en iyisi finlandiya mali al inanki pisman olmayacaksin:)

yalnizkalp21

Üye
benim bildigim n900 lerin hepsi kore uretimi

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
bazıları finland. üretimi bu yüzden sordum hangisi iyidir diye ama tam cevap alamadım

serserim1905

serserim1905

Üye
benim duydugum yorumlar ve almadan yaptıgım araştırmalar sonucu kore malının daha tutuldugunu ögrendim ve kore almıştım allaha şükür bi sorun çıkmadı en ufak bile

osmanayman

osmanayman

Üye
Bendeki Finlandiya ve sorun yok...:oke:

TheCower

TheCower

Üye
Bence şansına kalmış :)

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
Buradaki yorumlar ve biraz araştırmadan sonra kore yapımlarının daha az sorun verdiği kanısına vardım ve kore malı bir cihaz sipariş verdim. Hepinize eşekkürler.

denizci535

denizci535

Üye
finland yazan yanliş hatırlamıyorsam ilk 100 tane deneme usulu gibi cıktı bunlar problemliymiş.... Korea ve hungary yazanlar daha iyiymiş...

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
finland yazan yanliş hatırlamıyorsam ilk 100 tane deneme usulu gibi cıktı bunlar problemliymiş.... Korea ve hungary yazanlar daha iyiymiş...

evet bende böyle bir yorum okudum hemde sağlam bi kaynaktan.alırken kore üretimi olmasına dikkat edin diye özellikle söylemiş adam

denizci535

denizci535

Üye
arnel dedi galiba....

mstf_l

mstf_l

Üye
evet finlandiya dakiler deneme mi oyle bisey demisti aranel surion ne kadar dogru bilmiyorum

yorkashton

Üye
orjinalleri kore malıdır. finlandiya yazanlar çin malıdır yada çok az üretilen orjinallerdendir. genelde piyasada taklit çin malı n900ler var. ben yazılımcıyım. n900lere hertürlü yazılımı yüklüyoruz. geçen müşteri finlandiya ürün diye getirdi yazılım kabul etmiyor orjinal yazılım telefonu görmüyor. kore malı olanlar orjinaldir sadece.

serdarrrr

Üye
bendeki de kore malıymış halbuki finlandiya zannediyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt