Kore Malı s3 Yardım Lütfen.

    Konu Sahibi
Kore Malı s3 Yardım Lütfen.
Arkadaşlar Ben Geçenlerde İnternet üzerinden 100 tl ye kore malı galaksy s3 cep telefonu aldım. Bir Hafta kulandıktan sonra imei numarası kayıt dısı oldugu için kapandı. telefonda android özelliği yok. arama bölümüne *#*#3646633#*#* denedim birşey çıkmadı. Bu Telefona İmei Atmak için ve Değiştirmek için ne yapmalıyım?
 
Bu java cihaz yani değeri on tl zor eder . Bence masrafa girme .
 
    Konu Sahibi
Telefoncuya Götürmem dışında başka yol yokmu?
 
Bende aldım markete felan giriyodu uygulama yükleniyodu ama 1 hafta içinde kapandı çözümü varmı acaba çin malı için yapılan imei değiştirmeler işe yararmı.
 
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Çözümünü Buldum. Teşekkür Ederim Sizlere Yinede. Eğer Aynı Sorunu yaşayan Arkadaşlar Varsa Ben Çözümünü Yazayım. Telefonunuzun Arama Bölümüne girip *#06# yazıp Ara Butonuna basın. Orda Cihazın İmeisi Çıkıcak. ona tıklayın ve O imeiyi silin ve İstediğiniz yeni imeiyi yazıp Tamam Butonuna basın. İşte Bu Kadar Kolay.