Kopya Barış

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kopya Barış
'Kopya Barış'Yalanci Yarim dizisindeki Merve yeni dizisine Barış Akarsu'nun tıpatıp benzerini buldu.

Vefatıyla herkesi üzen genç rockçı Barış Akarsu’nun “Yalancı Yarim” dizisindeki rol arkadaşı, güzel oyuncu Merve Sevi’nin yeni çekeceği dizide partnerini oynayacak olan Volkan isimli delikanlının Barış Akarsu’ya benzerliği dikkat çekiyor!..

Uzun saçlarından gözlerindeki sürmesine kadar Barış’ın kopyası olan Volkan Keskin’i görenler “Acaba böyle bir benzerliğe gerek var mıydı, Barış’ın ikizini bularak dizi yapmak doğru mu?” diye sormaktan kendilerini alamadılar!..

ucankus.com

POWER

POWER

Üye
Onaylamıyorum çok ayıp ya :off:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sonuçta para için yapılıyor çekimler vs. Öldü diye artık barışa benzeyen kişiler tw'de yer almayacak diye bir kaide yok bana göre :)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Gereksiz olmuş bence.

omayra

Üye
Gencecik delikanlı... Allah rahmet eylesin. Çok üzülmüştüm cidden. İzlerdim de dizisini. Ayrıca Beşiktaşlı olmasından ve Çarşı grubuyla yakınlığından dolayı bizim evde başka bir hüzün havası dolaşmıştı. Yazık oldu....

Benzerlik ise gereksiz ve tepki çekebilir. Yapımcılar risk alıyorlar.

Ozan

Ozan

Admin
Kötü bir durum ayrıca ben o kadar da fazla benzetemedim saçları dısında.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Harbi ben resmi yeni gördüm. :)

Alakası yokki bunun barışla.2 resim arasındaki tek benzerlik 2 resimdede Mervecim aşkım çok tatlı:utan

M@xWeL

Üye
benziyor ama Barış'ın yerini tutar mı be.

ouSahin

ouSahin

Üye
:sinirböle bişe çoq saçma

mservank

mservank

Üye
kim olursa olsun isterse ikizi barış'ın o içindeki sevecenliği samimiyeti olmadıktan sonra imkansız boşuna uğraşmışlar baksa adama yahu ne kadar yapmacık duruyor yani şu zengi şımarık çocuklar olur ya onlar gibi

kurt bey

kurt bey

Üye
daha geçen haberlerde okudum. dizinin yapımcıları dizinin sonlandığını yeni bölüm çekilmeyeceğini sölüyolardı. lan nası iş anlamadım harbi çivisi çıkmış memleketin:nono:

irun

irun

Üye
dizi devam etmiyor zaten, bu başka bir dizi olacakmış.. yinede hoş değil tabi..

taklitler ancak aslını yaşatır..