köprüye bak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kikaksk

kikaksk

Üye
yok burası bolu dağına giden viyadükler olması laazım :) :) :)

Caine

Caine

Üye
bolu dağına mı gidiyor nu yol :help: yok aga yaw türkiyede böyle bir mimariyi bu şekilde bir manzara içinde görmek zor ama imkansız değil. napalım bizde resimlerle avunuyoruz... haaa burası san francisko ise banada yer varmı :DD

hasisa

hasisa

Üye
tüylerim diken diken oldu ya

iceboy

iceboy

Üye
Baba bu ne! Ucaklarla bir gidecek biraz daha tasitlar. Heralde kopruden gecenler ciglik cigliga geciyorlardir artik!!!

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
bugun 2 kattan aşşağıya çime düştüm fazlaca yüksek deildi ve bişe olmadı vede o kadarda korkmadım yawaş yawaş yükseklik korkumu yeniyorum galiba :wacko:

iceboy

iceboy

Üye
Baba tebrikler DE n sakinsin oyle ya. Laylaylaom ikinci kattan dustum! Nasil yaptin baba ya? Gecmis olsun, ucuz atlatmissin bu arada.
Da kattan asagi ucmakla yukseklik korkusu arasinda ne gibi bir celiski var, orada biraz takildim...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
yaw abi ne bilim okulun arka tarafında bizim sınıftan bi kızla yan sınıftan bi erkek çıkıyo onlar oturup el ele tutuşup koklaşırken bizde onları izleyek dedik karmaşadan kendimi aşşada buldum ama yüksek değildi bina engin biraz yani normal bi apartmanın 1. katına denk gelir bişe olmadı biran belim ağrıyodu dı-oktor bişeyin yok dedi yani demek istediğim hep aşşağıya düşmekten kırkardım ve düştüm bişe olmadı bud akorkumu az da olsa hafifletti ;)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Originally posted by ChavRash@Oct 10 2005, 12:51 AM
Türkiye'de de var kahramanmaraş Gaziantep il sınırlarında olması lazım, yerden yüksekliği 300 küsür metreydi yanlış hatırlamıyorsam ve o köprü burdakine bin basar köprü dağın zirvesine yakın bir yerde ve köprüden görüken yer yem yeşil bir vadi ve ortasından dere geçiyor arada küçük ama çok hoç köyler var ve manzara köyleri saklıyor resmen.
[post=187841]Quoted post[/post]​

evet bende bunu düşünüyordum..yukarıdaki ile aynı olmasada bizdeki de muhteşem görünüyordu..

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
hımm ben bunu discovery,de gormustum sıradısı muhendıslık,te madem öle bikac bılgı vermekte farz oldu yanlız cok uzun zaman oluo nereyle nereyi bagladıgını unuttum zaten önemli olan nerde oldugu dil nassı yapıldıgı :D oncelıkle bunun cızımını yapan adam tekstilci,başka bi deyişle terzi :DD zaten aynı dıkıs makınasına benzer bi sistemle kaldır-sur-oturt felsefesiyle,sakız gıbı uzatıla uzatıla birleştirilmiş,yani gordugunuz köprü parça parça karada yapılmıs ve bırbırının ustunden gece gece yerıne oturtulmus...cok detaylı bı sekılde belgeselde verilmişti ordan biliroum

aTTra

Üye
Off süper yaw. Oradan motorsiklet ile geçmek isterdim :)

Arada bir duracaksın, aşağıya, manzaraya bakacaksın. İşte bu diyeceksin :)

volkri

Üye
bu akşam seyrettiğim ikinci muazzam şey bu yaaaa :artı:
kesinlikle orada en az bir kere olsun bulunmak isterim,
amma yalnız amma kız arkadaşımla :D
düşünsenize bu köprüyle ilgili ne fantaziler kurulabilir ???

volkri

Üye
cllgr dostum ! saol walla
bu resmi direkt benim pc ye arkaalan yaptım ve nefis durdu, halen yapmayanlara tavsiye edebilirim .
saygılarımla

_GiTaRisT_

Üye
çok süper bi köprü

brevheartt35

Üye
Originally posted by _GiTaRisT_@Oct 11 2005, 11:30 PM
çok süper bi köprü
[post=189122]Quoted post[/post]​
link gitmiş biz de köprü arıyoruz ya .
ya da ben göremiyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

cllgr

cllgr

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by volkri@Oct 11 2005, 10:56 PM
cllgr dostum ! saol walla
bu resmi direkt benim pc ye arkaalan yaptım ve nefis durdu, halen yapmayanlara tavsiye edebilirim .
saygılarımla
[post=189089]Quoted post[/post]​
sende sagol kardeşim işine yaradıysa ne mutlu bana. ;)

sebofb090

sebofb090

Üye
oldürseler geçmem

sebofb090

sebofb090

Üye
aslında para verseler geçerim :D

MagNum

MagNum

Üye
vay yavrum vay gercekten neresi bburası japonyamı

ibonline

ibonline

Üye
Originally posted by aTTra@Oct 11 2005, 10:32 PM
Off süper yaw. Oradan motorsiklet ile geçmek isterdim :)

Arada bir duracaksın, aşağıya, manzaraya bakacaksın. İşte bu diyeceksin :)
[post=189073]Quoted post[/post]​

hasan kardeş trilyonda verseler gecmem :DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt