Köpek kulübesinden hırsız çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Köpek kulübesinden hırsız çıktı

Köpek kulübesinden hırsız çıktı

Ümraniye'de çalıntı otomobil ile hırsızlık yaptığı iddia edilen 4 şüpheli polis takibine takıldı. Polisi fark eden şüpheliler kaçmaya çalıştı.


Kovalamaca sırasında polis otosu ile çalıntı otomobil kaza yaptı. Kazada yaralanan olmazken otomobilin sürücüsü olay yerinde kıskıvrak yakaladı. Bir şüpheli de saklandığı, bir evin bahçesindeki köpek kulübesinde yakayı ele verdi. Polis kaçan diğer 2 şüpheli için güvenlik kameralarını inceliyor.

Tavukçuyolu üzerinde bir markete saat 04.30 sıraları iddiaya göre hırsızlık yapmak için gelen 34 GL 2789 sahte plakalı çalıntı otomobildeki 4 kişi kendilerini takip eden polisi görünce hızla kaçmaya başladı. Hatboyu Caddesi üzerine çıkan Toyota Corolla kullanan şahıslar hızlarını artırdı. Şüphelilerin peşindeki polisler durumu telsizden polis merkezine bildirerek yardım istedi.

POLİS OTOSUNA ÇARPTILAR
Çalıntı otomobil Ataşehir bölgesine girince, bölgedeki tüm ekipler buraya çekilerek yollar kesildi. Baraj Yolu Caddesi'ne giren otomobildeki şüpheliler önlem alan ekipleri görünce geri giderek U dönüşü yapmak istedi. Bu sırada şüphelilerin bulunduğu otomobil takipteki Ümraniye Ekipler Amirliği'ne bağlı polis aracına çarptı. Kazada yaralanan olmadı.

SÜRÜCÜ KAÇAMADI
Her iki araçta da maddi hasar oluştu. Şüphelilerin kullandığı otomobilin tamponu parçalandı. Hasar gören otomobil ile kaçamayacaklarını anlayan 4 şüpheli otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya başladı. Şahıslardan sürücü 24 yaşındaki Erdal Baymaz olay yerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı

KÖPEK KULÜBESİNDE YAKALANDI
Polis, çevrede, yaya olarak kaçan diğer 3 zanlının peşine düştü. Şüphelilerden 17 yaşındaki T.S.'yi, bir evin bahçesindeki köpek kulübesinin içinde buldu. Yakalanan zanlılar, Ümraniye Çakmak Polis Merkezi'ne götürüldü. Kaçan diğer 2 şüphelinin yakalanması için çevredeki güvenlik kameralarının tarandığı belirtildi.

KÖPEĞİN SAHİBİ ŞAŞKIN
Evinin bahçesinde bulunan köpek kulübesine kapattığı Akbaş cinsi Bozağa isimli köpeğin hırsız tarafından zincirinden çözüldüğü anlaşıldı. Köpeğin sahibi Şerafettin Tellioğlu, "polis, köpek kulübesinden hırsız çıkardı." diyerek şaşkınlığını dile getirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

UtkuGARIP
Cevap
1
Görüntüleme
409
SHS
Cevap
2
Görüntüleme
326


Üst Alt