Ağa bir ara sivrisinek kovucu vardı açıyorum banamısın dmiyooo sivriler, cirit atıp şişlemeye devam ediyorlar. Bu köpek kovucuyu da sokak köpeklerinin yanında denedim, oda ne köpekler peşime takıldı bırakmıyooo ...
Ağa bir ara sivrisinek kovucu vardı açıyorum banamısın dmiyooo sivriler, cirit atıp şişlemeye devam ediyorlar. Bu köpek kovucuyu da sokak köpeklerinin yanında denedim, oda ne köpekler peşime takıldı bırakmıyooo ...
yok be calıştıgı falan yok,bende denedim az daha köpeklere yem oluyordum,programı yapan vatandaş ne düşünmüş bilmiyorum.Galiba saldırı anında programı acıp telefonu köpege atıcaz))))
indirdim, denedim. arkadaşlar izlenimlerim şöyle, her köpekte aynı etkiyi vermiyor. bazı köpekler hiç tepkisiz kalırken bazıları ise başını sağa sola eğiyor. üç köpekte ise tam başarı gösterdi. köpek kovucularla ilgili okuduğum bir yorumda şöyle bir uyarı vardı, Dikkat duyma yeteneği zayıf olan veya sağır köpeklerde işe yaramayabilir. Bunuda göz önünde bulundurmakta fayda var. Paylaşım için teşekkür ederim.