Köpek Balığına Yumruk Atmış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
Köpek Balığına Yumruk Atmış
ABD'nin Oregon sahillerinde büyük beyaz köpekbalığı sörfçüye saldırdı. Görgü tanıkları, sörfçünün üç metrelik balığın burnuna yumruk attığını ve hayvan afalladığı sırada yetişen diğer sörfçüler tarafından kıyıya çıkarıldığını söyledi.

Sahil polisi, 30 yaşındaki sörfçü Brian Anderson'un saldırıyı ayak bileğinde ve bacağında diş izleriyle atlattığını, hastaneye götürülürken de 'bilincinin açık ve gülümsüyor' olduğunu açıkladı.

Görgü tanıkları, Anderson'un üç metrelik balığın burnuna yumruk attığını ve hayvan afalladığı sırada yetişen diğer sörfçüler tarafından kıyıya çıkarıldığını söyledi. Yetkililer, popüler sörf mekanı 'Tillamook Head'de 26 yıldan bu yana ilk kez bir köpekbalığı saldırısı yaşandığını açıkladı. Saldırgan balığa daha sonra rastlanmadı.

slayer

Üye
Yazık olmuş Balığa... Karizmayı çizdirmiş; Bi daha da görünmemiş....

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
nush ile uslanmayani etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

Quattro

Quattro

Üye
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Dec 26 2005, 07&#58;25 PM) [post=237943]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

puhaa

tofy

Üye
<div class='quotetop'>(Quattro &#064; Dec 26 2005, 11&#58;38 PM) [post=238194]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Dec 26 2005, 07&#58;25 PM) [post=237943]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

puhaa
[/b][/quote]

çok ilginç

jöly

Üye
aferin adama da nasıl cesaret etmiş

tofy

Üye
ben görsem kesin yenmiştim bile çoktan

jöly

Üye
<div class='quotetop'>(tofy &#064; Dec 27 2005, 01&#58;00 AM) [post=238260]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben görsem kesin yenmiştim bile çoktan
[/b][/quote]
+1

Caine

Caine

Üye
o anda cesaret falan işe yaramaz adamda kesin kurtlar vadisi hayranıdır

cidden o adamın yerinde olmayı istemezdim adam can havliyle iyi sallamış ki koskoca hayvanın karizmasını çizdirmiş

serdar06288

serdar06288

Üye
helal olsun adama iyi cesaret varmış yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...