köpek alcamda köpek besleyenlere 1-2 sorum var...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WitchKing

Üye
    Konu Sahibi
köpek alcamda köpek besleyenlere 1-2 sorum var...
ben chow chow alcam ama tedirgin olduğum bazı hususlar var...
chow chow un teknik karasteristik kısmında 1 kişiye bağlandığı yazıyo aldığımda eğer köpek bana bağlanmazsa ve diğer aile fertlerine bağlanırsa ?? bide daha önce çok hayvan beslemedim köpeğime karşı sorumluluklarımı yerine getirememekten korkuyorum...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
köpeğe yemeği kim veriyosa köpek kendisini ona ait hisseder. Eğer sorumluluklarını yerine getiremeyeceksen hiç bu işe bulaşma. Bir anlık hevesle alıp daha sonra sıkılırsın ama geri dönüşü olmaz hayvana yazık olur. İyi düşün beslemek için yeterli alanın, zamanın, hevesin varmı? gerçekten o cins köpeğimi istiyosun? iyi düşün

WitchKing

Üye
    Konu Sahibi
evet bahçemiz var mustakil evin bahçesinde ve deposunda besleyecez. bi anlık heves falan deyil bizdeki.. hayatımda hiç evcil hayvan beslemedim sayılır ama çok istiyorum böyle bi hayvan ve çalıştığım yerdeki bi abimin chowchow yavruları var daha 1 aylık onları gördükten sonra hayvanlara karşı bi sevgi beslemeye başladım.. ve 1 tanesini bize sözverdi ama dediğin gibi sıkılırsak hayvana yazık olcak.. düşünmek lazım..

--------------- Ekleme ---------------

çok kararsızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alsam bu işi seve seve yaparımda pederle valide köpeği sevmiyo napacaz bilmiyorum :( ben çooook istiyorum chow chow u :(

Utku

Utku

Üye
terrier al:oke:

konyarapp

Üye
Bende rottwieler almak istiyorum besleyen var mı rottwieler ??

karanlks

karanlks

Üye
arkadaşım bence sen yanlış düşünüyosun bak ben hayvanları çok seviyorum evim bahçeli olmadığı için alamıyorum snn bahçen var bnce hemen bi chow chow al ama şu hususlara dikkat et bu köpek cinsi bi kişiye bağlanır ama sen yinede kendine alıştır hep yanında durmaya çalış onla oyna bu köpek biraz serttir hırçındır bu köpeği hergün düzenli egzersiz yaptırmazsan bu köpek iyice yerinden kalkmaz bence sen hal ve bu hususlara dikkat et :oke:

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Tecrübemi konuşturiyim
1) Sana bağlanması için Ona vakit ayıracaksan
2) Gerekmedikçe Bağırma zaten alacağın köpek türü duygusaldır :)
3) Sürekli oyunlar oynat onunla bir insan gibi konuş
4) En önemlisi Sürekli yürüyüşlere çıkar
5) Olumlu davranışlarda ödüllendir
6) Gerekirse birlikte yat birlikte kalk

Kendine güvenin gelsin bu arada alışırsın zor birşey değil
Ama Bakabileceksen al Alıpda köpekle ilgilenmezsen Almayı aklının ucundan bile geçirme :nono:

off off Köpeklerim benim :ağlarım:

----------Eklendi @ 15:20:24 ---------- Yazıldı @ 15:17:03 ----------

Bende rottwieler almak istiyorum besleyen var mı rottwieler ??

Ben besledim ama Hangi türü Labrodor mu yoksa Macar türü(kocabaşmı)

Ben Macar türü besledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...