Kop Kop :D

Sponsorlu Bağlantılar

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
Kop Kop :D
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
v3 bölümünde takılıyor musun

symbian.forever

symbian.forever

Üye
android , blackberry ve v3'de konularım var uğruyorum her bi yere n'oldu? Programları kimsesiz bırakmam onlar bana bağlı beni temsil ediyor.

Bi konuda düşüncelerim vardı da. Ama halen endişeleniyorum. Dur pm atim

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
Yazıklar olsun symbian for. Başka adam mi kalmadı biraz dağıtalım bu gece dedik sende kalbime indiriyordun gencecik yaşımda gidiyordum hala ellerim titriyor seni ravengful'a şikayet edeceğim. :(

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Yazıklar olsun symbian for. Başka adam mi kalmadı biraz dağıtalım bu gece dedik sende kalbime indiriyordun gencecik yaşımda gidiyordum hala ellerim titriyor seni ravengful'a şikayet edeceğim. :(

Sen beni yanlış anladın. Bu benim görüşümdü. Ama yanılmışım :D yapma böyle

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
yok yok bi şey.

tempestshine

tempestshine

Üye
Mert abinin twitterındaydım.nereye geldim :D
bu arada hort :ehe

MarjinaL -TR