[KOONOOZ] Yandex HD Browser v1.3[0] Belle Signed

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
[KOONOOZ] Yandex HD Browser v1.3[0] Belle Signed
[Qt][KOONOOZ] Yandex HD Browser v1.3(0) Belle Signed Retail Duylinh27884

Yandex Browser HD Yüksek Kalite gezen izin nihai app Yandex HTML5 sürümü, dokunmatik cihazlar için optimize edilmiş, o olacak Nokia cihazınıza Yandex iyi getiriyor, ve sen, Yandex Arama HD, Yandex Mail kullanmak göz atın ve bir HD aramak mümkün olacak Resimler ve Videolar, Yandex Tercüman ve çok daha fazlası ... Tarama Yandex HD Nokia her zamankinden daha kolay olacaktır cihaz

Changelog:
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: Parende_N, gardi, muhsinsa ve 7 diğerleri

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
symbiana geri mi döndün

Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
android genel hariç girdiğim yok oraya symbian tam benlik bir sistemmiş be

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
herkesin dediği gibi özgür olmak nasıl

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
desteği kesmeseler daha da iyi olacaktı

Tepkiler: Parende_N, Silinen Üye 2480407 ve MaxipmaN
gmd var ama kaç gündür yüzüne bakmıyom n8 her türlü yetiyor boşuna almışım gmdyi

MaxipmaN

Üye
herkesin dediği gibi özgür olmak nasıl
telefonda c6da yaptığım kadar bile değişiklik yapmadım biraz uygulama oyun o kadar ama hem ana ekran hem menü olması iyi iosu o yönden sevmiyorum

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
symbian daki uğraşı ve birşeyler öğrenme isteği daha cazip geliyor galiba

Tepkiler: annakjc, ahmetcalabala ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
symbian daki uğraşı ve birşeyler öğrenme isteği daha cazip geliyor galiba
opera miniden gına geldi uygulama da çıkmayınca bırakmak zorunda kaldım 2sene önceyi bilirsin buralar çok zevkliydi hatta geçen sene bile cıvıl cıvıldı öbür sistemlerde yok bence wpde fena değil de oyun bölümünü saymam zaten wpnin

MaxipmaN

Üye
nasıl note2 den memnun musun
kasa açıklığı var sol altta tam açıklık değil de ışık sızması var ışık görünüyor artarsa servise vercem iade edip s4 düşündüm ama ısınamıyorum telefona note2 can yani

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
bilmez miyim 20 -30 üye aynı konuyu açardık ilk davrananın konusu onaylanırdı diğerleri çöpe

bence çıkan uygulamalar ihtiyaçları karşılıyor oyun hariç

Tepkiler: ahmetcalabala ve yaren_dede

MaxipmaN

Üye
bilmez miyim 20 -30 üye aynı konuyu açardık ilk davrananın konusu onaylanırdı diğerleri çöpe

touch faceyi c6 kaldırmıyordu işte

Tepkiler: yaren_dede ve asigsasi

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Symbian iyidir çünkü android kadar karmaşık değil ios kadar da kapalı değil
Symbian anlaşılması en kolay sistemdir bence tek eksiği oyun bu kadar ben hatırlarım ilk hack yaptığımda bütün kuzenlerimin alnını öpmüştüm symbian için uygulama yapmak kolaydır çünkü farklı dilleri destekler bunlardan bazıları flash sistemi java qt symbian c++ daha varda aklıma gelmiyo ama nokia ne yaptı aldı truva atını ceo yaptı sonra hisseleri düştü ve satıldı o yüzden symbian iyidir

Bi zamanlar senin konulari cope tasirdim
Ne gunlerdi be
Sende telefondan konulari kontrol edemiyorum diye yazardin

Bu arada android symbianin devami gibi her alanda gelismisi diyebilirim. Uygulama yapimcilari oyle uygulamalar yapiyorki sadece facebook kullanmaktan anlayan ergenlerde bu nimetlerden faydalanamayip sistemi kotulemeye filan kalkiyor bence vakit kaybetmeyin siz geçin ben teknik destek saglarim

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
er yada geç androide geçeceğim dostum sen nereye ben oraya

Tepkiler: yaren_dede