[KOONOOZ] Google HD Browser v1.8.6 S^3^4 Anna Belle Signed

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
[KOONOOZ] Google HD Browser v1.8.6 S^3^4 Anna Belle Signed

Google HD Tarayıcı dokunmatik cihazlar için optimize Yüksek Kalite Google HTML5 sürümü, tarama izin nihai uygulama, bu Nokia cihazı için Google en iyi getiriyor olacak ve Google Arama HD, Gmail, Google kullanmak mümkün olacak Haritalar, Google, Google Translator ve çok daha fazlası ...
Tarama Google uyg. ile Nokia cihazınızda her zamankinden daha kolay olacaktır

Değişiklikler

Birçok hata düzeltmesi

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: MaxipmaN, Sebepsiz Fırtına, slipknot6562 ve 7 diğerleri

asigsasi

Üye
Teşekkürler Dostum orda 1.80 yazıyor burada 1.84 onlar yanlış yazmış

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
bu eklediğim V1.8(4) versiyon doğru 1.80 den hemen sonra çıktı küçük hata düzeltmeleri yapmışlar

Tepkiler: asigsasi

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
Evet aynen öyle 1.80 çıktı iki - üç saat sonra 1.84 çıktı

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellendi v1.8.6 versiyon eklendi

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim bu arada mutlu yeni yıllar

tarayıcı için çok teşekkür ederim. Ama bu yönlendirme olayından nasıl kurtulurum. Önce nokia tarayıcı, şimdide açık olan opera,ya yönlendirdi. Kafam karıştı.vallahi opera,yi kapattım, yine opera,ya yönlendirdi. Yardım lütfen

metyuu kardeşim, chrome yönlendirme sorunu için yardım. Bir şeyler yapma imkanınız varmıtarayıcı,ya hayran kaldım. Yönlemdirme problemine bir çare!!!.

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
Bende bilmiyorum kardeşim sorunun nasıl çözüleceğini, ben zaten kullanmıyordum uygulamayı. artık nokia telefonum bile yok

symbian için gerçek bir google tarayıcı varmı acaba ?kardeş, burada yeniyim. Fakat herkesi yardım konusunda çok fedakar gördüm. Herkeşlere çok teşekkürler