konyu ilk sayfaya getirme?(yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
konyu ilk sayfaya getirme?(yardım)
merhaba arkadaşlar daha önce açıpta zamanla arka sıralara gerileyen konuyu ilk sayfaya tekrar konu açmadan nasıl geri getirebiliriz?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Mesaj yazarsanız veya üst konu olarak ayarlarsanız gelir de bunu niye sordunuz onu anlamadım? :allalla:

elmyra

Üye
konu hortlatacaktır belki :nono::nono::nono::nono:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
arkadaşım niyetin konu hortlatmaksa deneme bile canımızı sıkma...
ama o değildir niyetin heralde

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım niyetin konu hortlatmaksa deneme bile canımızı sıkma...
ama o değildir niyetin heralde

konu hortlatma bi bi niyetim yok sadece uygulamalar ve oyunlar kısmında sürekli eski konular üste çıkıyo bunu sordum sadece.Canın bundan sıkılıyosa bilemem

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
konu hortlatma bi bi niyetim yok sadece uygulamalar ve oyunlar kısmında sürekli eski konular üste çıkıyo bunu sordum sadece.Canın bundan sıkılıyosa bilemem

Bahsettiğiniz Bölümde Ziyaretçilerin En Çok İhtiyaç Duyduğu Konular Genelde İlk Sayfalarda Olur.. Bunun Sebebi de En Çok Ziyaret Edilip Sürekli Mesaj Yazılmasıdır.. Sizin Böyle Bir Yönteme Başvurmanız Buna Pek Fayda Sağlamaz.. Önemli Olan Başkalarının Açtığınız Konuyu Beğenip Beğenmediği.. :oke:

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
aynısını tekrar yaz sende

--------------- Ekleme ---------------

:):nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono:

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
Bahsettiğiniz Bölümde Ziyaretçilerin En Çok İhtiyaç Duyduğu Konular Genelde İlk Sayfalarda Olur.. Bunun Sebebi de En Çok Ziyaret Edilip Sürekli Mesaj Yazılmasıdır.. Sizin Böyle Bir Yönteme Başvurmanız Buna Pek Fayda Sağlamaz.. Önemli Olan Başkalarının Açtığınız Konuyu Beğenip Beğenmediği.. :oke:

arkadaşım yardımların verdiğin bilgiler için sağol öürenmek istediğim örn:java tv diye bir konu sürekli gerilemesine rağmen sonradan sayfanın ilk sırasına geliyor bunu nasıl yapıyolar sadece onu öğrenmek istemiştim teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt