S.c.k.N
Üye
Konuşma Paketi
Evet arkadaşlar Vodafone Senle Ben paketine üye oldum ve bir numara seçtim tabi ve bana onaylandığına dair mesaj geldi online işlemler de dahi gösteriyor 1800 DK nız bulunmakta diye vermiş olduğum numara da doğru fakat o numarayı aradığımda bakiyemden düşüş oluyor ve 1800 DK da oynama yok :S müşteri hizmetlerini aradım kayıt falan oluşturdu ama pek becerebilecek gibi değiller kabulde ettiler hata olduğunu hata olduğunu kabul ediyorsun para iadesini yap madem yok kayıt oluşturmak gerekiyomuş yok bilmem ne ... Vodafone müşteri hizmetlerine ne zaman düşsem sinir krizleri geçirtiyorsun...
Arkadaşlar bu arada aklınızda bulunsun sevgili vodafone müşteri hizmetlerini aradığınızda bant yayınındayken bir kaç kere 0 'a bastığınız da Sizi müşteri temsilcisine bağlıyorum diyordu onu kaldırmışlar ve hiç bir menüde müşteri hizmetlerine bağlanmak için şunu tuşlayında demiyor!!! Kayıp-çalıntı bölümüne girin bir tek orda var anonsta 'Bu bölümde sadece kayıp çalıntı işlemi yapabilirsiniz' diye anons geçiyor ama dikkate almayın işlem yapıyorlar ...
Vodafone Çekim Gücü
Vodafone Konuşma Kalitesi
Vodafone 3G (Çekim alanı)
Vodafone Kampanyaları
Vodafone internet hızı
Vodafone Müşteri Hizmetleri
Arkadaşlar bu arada aklınızda bulunsun sevgili vodafone müşteri hizmetlerini aradığınızda bant yayınındayken bir kaç kere 0 'a bastığınız da Sizi müşteri temsilcisine bağlıyorum diyordu onu kaldırmışlar ve hiç bir menüde müşteri hizmetlerine bağlanmak için şunu tuşlayında demiyor!!! Kayıp-çalıntı bölümüne girin bir tek orda var anonsta 'Bu bölümde sadece kayıp çalıntı işlemi yapabilirsiniz' diye anons geçiyor ama dikkate almayın işlem yapıyorlar ...
Vodafone Çekim Gücü
Vodafone Konuşma Kalitesi
Vodafone 3G (Çekim alanı)
Vodafone Kampanyaları

Vodafone internet hızı
Vodafone Müşteri Hizmetleri