Konularımıza cevap yazıldığında bildirim gelsin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Konularımıza cevap yazıldığında bildirim gelsin.
Konularımız cevaplandığında bildirim gelsin.Sitenin bu haliyle, konularımıza girip tek tek bakmak gerekiyor, konumuzun cevaplanıp cevaplanmadığını öğrenmek için...

Ozan

Ozan

Admin
Konulara abone olarak, mesaj geldigi an haberinizin olmasını saglayabilirsiniz ancak farklı bir bildirim sistemi de düşünüyoruz ilerleyen zamanlarda. (Bildirimler kısmında)

hidayet02

hidayet02

Üye
Konulara abone olarak, mesaj geldigi an haberinizin olmasını saglayabilirsiniz ancak farklı bir bildirim sistemi de düşünüyoruz ilerleyen zamanlarda. (Bildirimler kısmında)

Ozan Bey Benim Bilgisayarım Yok, Ben Açtığım Tüm Konuları ve Yaptığım Tüm Paylaşımları Nokia E-6 Üzerinden Yapıyorum...

Ben Zaten Mevcut Olan Bildirim Sisteminden Yararlanamıyorum. Mobil Laight Tema'da veya Mobil Site'de Bu Konuya Bir Çözüm Çalışmasında Bulunuyormusunuz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
degişik bir abonelik sistemi uzerinde yonetim olarak goruşmemiz var uygun gorulurse uyelerle de paylaşilip yururluge koyulacak. Ozan bey ve butun yonetici arkadaşlarimiz sizlerin de onerileriyle daha guzel ve kullanışlı bir site için calışmaya devam ediyor. :oke:

hidayet02

hidayet02

Üye
degişik bir abonelik sistemi uzerinde yonetim olarak goruşmemiz var uygun gorulurse uyelerle de paylaşilip yururluge koyulacak. Ozan bey ve butun yonetici arkadaşlarimiz sizlerin de onerileriyle daha guzel ve kullanışlı bir site için calışmaya devam ediyor. :oke:

:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt