TwiNKie...
Üye
Konularım Hakkında...
Spor bölümünde paylaştığım konular bazen önceden paylaşılmış olabiliyor. Bu durumu bende isteyerek yapmıyorum. Ama herkes aynı konuları farklı sitelerden alıp paylaşıyor. Başlıklarda bazen hiç birbirine benzemiyor. Sonra paylaşan kişi haber verince ancak haberim olabiliyor. Bende istemem bu durumu ama çözüm getirilecek gibide değil. Konu başlığı yazınca aynı konuya benzer başlıklar çıkmayınca ben ne yapabilirim? Bir kaç gündür bu durum beni gerçekten sıktı. Paylaşım yapma isteğim gitti resmen. Eğer bu şekilde olacaksa ben paylaşım yapmayı kesicem mecburen. Yoksa siteden atılcam bu durum böyle devam ederse. Daha önceden benzer konuyu açan arkadaşların konularına baktığımda da çok az içerikli konular görüyorum. Yada en azından kendi konularım kadar içerik bulamıyorum (yazı resim vb.) Sırf mesaj sayısı için benzer şekilde olayları farklı konularda paylaşanlarda var. Böyle bi durumda uyarının bana gelmesi üzücü. Son olarak; olan konusunu tekrardan açtığım tüm üyelerden, moderatörlerden ve yöneticilerden özür diliyorum. Umarım bir daha benzer bir olayı yaşamayız. Saygılarımla...