Konularım Hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TwiNKie...

TwiNKie...

Üye
    Konu Sahibi
Konularım Hakkında...
Spor bölümünde paylaştığım konular bazen önceden paylaşılmış olabiliyor. Bu durumu bende isteyerek yapmıyorum. Ama herkes aynı konuları farklı sitelerden alıp paylaşıyor. Başlıklarda bazen hiç birbirine benzemiyor. Sonra paylaşan kişi haber verince ancak haberim olabiliyor. Bende istemem bu durumu ama çözüm getirilecek gibide değil. Konu başlığı yazınca aynı konuya benzer başlıklar çıkmayınca ben ne yapabilirim? Bir kaç gündür bu durum beni gerçekten sıktı. Paylaşım yapma isteğim gitti resmen. Eğer bu şekilde olacaksa ben paylaşım yapmayı kesicem mecburen. Yoksa siteden atılcam bu durum böyle devam ederse. Daha önceden benzer konuyu açan arkadaşların konularına baktığımda da çok az içerikli konular görüyorum. Yada en azından kendi konularım kadar içerik bulamıyorum (yazı resim vb.) Sırf mesaj sayısı için benzer şekilde olayları farklı konularda paylaşanlarda var. Böyle bi durumda uyarının bana gelmesi üzücü. Son olarak; olan konusunu tekrardan açtığım tüm üyelerden, moderatörlerden ve yöneticilerden özür diliyorum. Umarım bir daha benzer bir olayı yaşamayız. Saygılarımla...

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Konu açacağın bölüme bakıp öle konu açsan olmazmı?

TwiNKie...

TwiNKie...

Üye
    Konu Sahibi
Konu açacağın bölüme bakıp öle konu açsan olmazmı?
Konu açacağım bölüme bakıyorum zaten. Ama aynı konu çok farklı başlıklarla paylaşılmış olabiliyor. Bu durumda benimde gözümden kaçıyor. Bunu zaten belirttim. Ama hala bunu sorman şaşırtıcı...

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Ne yani sadece başlıklara bakarak anlıcağınımı sanıosun?

Odysseus

Odysseus

Üye
Sizi PM atarak nazikçe uyaran bendim. Bu uyarı yalnızca size özel değil, bu şekilde konu açan tüm üyelerimize gidiyor. Bunun çözümü ise konu açarken benzerlerine bakmak ya da arama butonunu kullanmaktır. Bunun için paylaşımlarımı keseceğim şeklinde tehdit göndermenize gerek yok. Gayet nezaket ile yapılan bir uyarıydı. Bu uyarılar herkes için geçerlidir. Bir iki konuda hata tabi ki yapılabilir, biz bile yapabiliyoruz. Ancak birçok konuda şikayet gelince mecburen sözlü uyarıda bulunuyoruz. Bunu size karşı alınmış bir tavır olarak değerlendirip paylaşımlarımı keseceğim tehditi savurmak hoş değil. Paylaşımı herkes yapıyor. Önemli olan bu güzel arkadaşlık ortamında birşeyler paylaşırken keyif almak.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bu sorunu yada problemi nasıl çözebilirsiniz size yol göstereyim..

Yeni açacağınız bir konu ise açacağınız bölümde , bir kaç sayfa geziniz...Oradan net görebilirsiniz.Açılmışsa zaten belli olur..Aynı başlık tabiki de olmayabilir , herkes farklı yerlerden paylaşım yapabilir. Bu çok olağan bir durum..

Söylediğim gibi , bir kaç sayfa gezmeniz yeterli olacaktır..

Ozan

Ozan

Admin
Aynı baslık olmasa bile bölümle ilgili ve bölümü takip eden üyenin benzer konular açma şansının az oldugunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt