Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konularda Gizlilik
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP
Üye
Konu Sahibi
Konularda Gizlilik
cep telefonu,Bilgisayar vs.. İle ilgili Önemli Konularda Link ve bilgiler Gizlenerek sadece teşekkür veya mesaj yazarak açılsa emeğe saygı olur en azından benim düşüncem bu sizin düşünceniz nedir ?
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Böyle olursa,o bölümdeki aktifliğin düşeceği kanaatindeyim
Çünkü isteyen teşekkür eder isteyen etmez,kimseye zorla teşekkür ettiremezsin
Ama diğer arkadaşlar bakalım ne diyecek
Ozan
Admin
Kimseye zorla veya birşey karsılıgında tesekkur ettirecek, mesaj yazdıracak degiliz. Amatör sitelerin izledigi bir politika gerçekten ..
Salih Baba™
Üye
Bende tasvip etmiyorum sırf bu yüzden hiti düşen siteler var..Çünkü teşekkür butonunu bilmeyen binlerce üye var...
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Etse ne olacak etmese ne olacak ...
Fatih[Sag0]HiphoP
Üye
Konu Sahibi
Öyle demiyorum Hani en azından Üye olmayanlar Göremez..
Praetor
Emekli Yönetici
Salih Baba™;2037982' Alıntı:
Bende tasvip etmiyorum sırf bu yüzden hiti düşen siteler var..Çünkü teşekkür butonunu bilmeyen binlerce üye var...
Üye olmayanlar zaten linkleri göremiyorlar Fatih. Ama, indirmek için linke tıklayın vs.. şeyler pek hoş değil ki kullanıcıların büyük çoğunluğu da memnun değil bu tür içeriklerden.
Nedved
Emekli Yönetici
Gereksiz bence...Konu linkleri misafirlere kapalı olduğundan içeriğe erişmek isteyen misafirler , bir nevi üye olmak zorunda kalacaklardır...Bu hali gayet güzel...
CryDaqqeR
Üye
Böyle gayet iyi olduğunu düşünüyorum sürekli yeni fikirlerle gelen arkadaşlarıma teşekkürler
Emir
Üye
Salih Baba™;2037982' Alıntı:
evet bu sekil iyi paylasima saygi duyan zaten konuya cevap yazar dier turlu de zaten uyedir direk ulasir ayritten uye olmayanlarda linkleri goremez sanirim gizli icerik cevap yaz tesekkur bilmem ne hos degil gerek yok bence