emreilhans
Üye
-
Konu Sahibi
-
Katılıyorum,Paylaşım yapanlar övgü istiyor çoğu zaman haklarıda zaten.İnsanların Forumda Belirli Hakları Vardır Teşekkür etme Hakkı Eleştiri Yapma Hakkı gibi. bunu Abartanlar Zaten Gereken Cezayı Alıyor ve Birileri. Bu Hakları Suistimal ediyor diye tüm Forum üyelerini cezalandırmak Olmaz.
Hatta istek konularına teşekkür mesajları atanlar var.
sadece beğen butonu ile olmaz konuya birşey yazmazsanız konu alt sıralarda kaybolur yani konuya birşey yazmazsanız bastığınız beğen butonunun bir anlamı kalmaz
benim açtığım konulara teşekkür edebilirsiniz arkadaşlar konuyu beğendiyseniz üst sıraya çıkmasını istiyorsanız teşekkür edin
yalnız konu ile ilgili yorumlar tabiki daha faydalı oluyor konuya giren diğer arkadaşlar için buda bir gerçek
teşekkür kasan arkadaşlar zaten kendini belli eder şikayet butonunu kullanabilirsiniz
Teşekkür et butonu nerde ? Beğen butonundan mı bahsediyorsunuz?
ayrıca bir teşekkür butonu yok o bahsedilen beğen butonunun ta kendisiHAKKATEN çoğu konu açan arkadaş teşekkür butonuna basmaktan bahsediyor, nedir bu teşekkür BUTONU ? Ağız alışkanlığı mı yoksa arkadaşın da dediği gibi beğen butonu mu ?
ayrıca bir teşekkür butonu yok o bahsedilen beğen butonunun ta kendisi
arkadaşın merakını gidermek için söyledim sakin ol şampiyon
teşekkür yada beğen butonu ne farkeder ayrıca teşekkür smile var yani onu kullanmaktan bahsediliyor
teşekkür smile kullandığında bunu diğer üyeler son mesajlarda görüyor ama beğen butonu kullandığında sadece konuya giren üyeler bunu görebilir
Bir önceki tasarımda "Teşekkür Et" butonu vardı. Şimdi "beğen" olarak değişti.Teşekkür et butonu nerde ? Beğen butonundan mı bahsediyorsunuz?
İnsanların Forumda Belirli Hakları Vardır Teşekkür etme Hakkı Eleştiri Yapma Hakkı gibi. bunu Abartanlar Zaten Gereken Cezayı Alıyor ve Birileri. Bu Hakları Suistimal ediyor diye tüm Forum üyelerini cezalandırmak Olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?