Konular Geç Onaylanıyor Neden ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kesskinn

kesskinn

Üye
    Konu Sahibi
Konular Geç Onaylanıyor Neden ?
Bu konuda beni aydınlatabilcek bir admin veya arkadaş mevcutmudur ?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Günde 300'den fazla konu açıldığı için olabilir mi ?

Konularınız en geç 2 gün içinde onaylanıyor. Abonesi olduğunuz mobil operatöre veya müşterisi olduğunuz bankalara mail attığınızda ertesi gün cevap alıyorsunuz. Hizmet almak için para ödediğiniz bu kurumlar bile sizi 24 saatten fazla bekletiyorsa, hiç bir ücret ödemeden hizmet aldığınız maxicep için 2 gün beklemek(isitisnai olarak) sorun olmamalı.

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve Dede
doctorrr

doctorrr

Üye
En geç yarım saat bekledim

• Beğen
Tepkiler: ANIL
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bu zamana dek, bir tek Buluşmalar bölümüne açtığım konu için onayda gecikme yaşandı onun dışında hiç bi açtığım konuda onay sorunu yaşanmadı şahsen :bilmm

dj.eric

dj.eric

Üye
bende, öyle bi sıkıntı yaşamadım....

kesskinn

kesskinn

Üye
    Konu Sahibi
bende, öyle bi sıkıntı yaşamadım....

bu zamana dek, bir tek buluşmalar bölümüne açtığım konu için onayda gecikme yaşandı onun dışında hiç bi açtığım konuda onay sorunu yaşanmadı şahsen :bilmm

en geç yarım saat bekledim

günde 300'den fazla konu açıldığı için olabilir mi ?

Konularınız en geç 2 gün içinde onaylanıyor. Abonesi olduğunuz mobil operatöre veya müşterisi olduğunuz bankalara mail attığınızda ertesi gün cevap alıyorsunuz. Hizmet almak için para ödediğiniz bu kurumlar bile sizi 24 saatten fazla bekletiyorsa, hiç bir ücret ödemeden hizmet aldığınız maxicep için 2 gün beklemek(isitisnai olarak) sorun olmamalı.

yorumlariniz icin tesekkur ederim

kesskinn

kesskinn

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım problem bende sabırsızlığımın sonucu bu olsa gerek forumdan yana bi şikayetim yok zaten olsa burda olmazdım emeği geçen adminlerimize teşekkürler.

Peocawe

Peocawe

Üye
Günde 300'den fazla konu açıldığı için olabilir mi ?

Sanırım mail ile konu çok ayrı şeyler.. Biri operatör (günde binlerce kişi ile ilgilenen kurum) diğeri ise MaxiCep (dediğiniz gibi 300 konu) fakat şöyle bir durum var, burası bir forum. İnsanların çoğu burada sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm bulmak için konu açıyor ama 2 gün onay süresinden bahsediyoruz. Büyük bir forum, bunu biliyorum. İlgilenmesi zor fakat bunun üstesinden sürekli aktif moderatör arkadaşlar gelebilir.

Tuba

Tuba

Üye

Sanırım mail ile konu çok ayrı şeyler.. Biri operatör (günde binlerce kişi ile ilgilenen kurum) diğeri ise MaxiCep (dediğiniz gibi 300 konu) fakat şöyle bir durum var, burası bir forum. İnsanların çoğu burada sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm bulmak için konu açıyor ama 2 gün onay süresinden bahsediyoruz. Büyük bir forum, bunu biliyorum. İlgilenmesi zor fakat bunun üstesinden sürekli aktif moderatör arkadaşlar gelebilir.
2 gün onay süresi sınırdır en geç 2 gündür, değilse gün içinde mutlaka onaylanır hani uç bir vakitte açılmışsa bir konu 1,5 günde olabilir...Eğer açılan konu paylaşımsa sıra ile onaylandığı için konular ilk açanın konusu onaylanır..yok yardım konusu ise zaten hemen destek alabilmeniz için yeni üyeler haricindeki diğer üyelerin konuları onaya düşmüyor bu yüzden sıkıntı yok...
Yeni üyeler içinde sıkıntı olmaz çünkü yardım bekleyen bir kişinin konusu onaya düştüyse yardımı yine alacaktır 1 gün geç olmasında bir sakınca yok çünkü can söz konusu değil burada :) ama yine de 2 gün öyle en geç onay sınırıdır buna moderatörler de adminlerde dikkat eder...

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve yaren_dede
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
2008'den beri üye 2012'den yöneticiyim bugüne kadar ne 2 gün bekleyen konum ne de 2 gün beklettiğim konu oldu diğer arkadaşlarda öyle örneğin bu ara android bölümünde gelişme var sağolsun paylaşımcı üyelerde var bir uygulama çıkıyor diyelim yönetici bir bakıyor 1–2 saat içinde 5 kişi paylaşmış ee bunların incelemesi var konu içeriği gerekirse onu eklenti haline getirme link kontrolü diğerlerini çöpe al derken başka konularda açılıyor haliyle bu durum ortaya çıkıyor merak etmeyin eğer ilk siz açtıysanız konu zaten sizindir birkaç saat içinde onaya düşer :oke: yinede ilginizden dolayı teşekkür ederiz sabırlı forumlar :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bilmeyene kolay geliyor zaten kardeşim konu açmak kolay arama butonunu çogu kimse kullanmıyor ee moderatöre de düşen açılan konudan daha önce açılmış mı,link'ler çalışıyor mu?,kim önce açmış ?,açılan konuda illegal bir yayın varmı?,baştan sona araştırmak kalıyor.RABBİM hepimize kolaylıklar versin :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ben 1 hafta önce konu açmıştım onayda hala başka da geciken yok

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
[SIZE=[I]Ben 1 hafta önce konu açmıştım onayda hala başka da geciken yok[/I]

Onaylanmış olmali
Bazı bölümlerde eksiklik olduğu için biz bakıyoruz gözden kaçmış olabilir
Sorun olmadığına göre herkese anlayışı için teşekkür ederiz
Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt