Konu Yargıda Yorum Yapmam

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Konu Yargıda Yorum Yapmam
Bazı taraftar gruplarına bedava bilet vermediği için tehdit aldığı ileri sürülen Beşiktaş Başkanı Orman çok net konuştu. ''Hiçbir tehdit ve art niyetli yaklaşım bizi yıldıramaz. Polis kayıtlarında her şey mevcut'' dedi.

Türk futbolunun gündemi taraftar gruplarına yönelik polis operasyonuyla çalkalanıyor. Çeteleşme, yasa dışı bilet ticareti gibi suçlara karıştıkları iddia edilen onlarca kişi gözaltına alınmıştı.

Özellikle Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bedava dağıtılan bilet uygulamasına son verdiği gerekçesiyle bazı taraftar grupları tarafından tehdit edildiği iddiası gündeme damgasını vurmuştu. Siyah-Beyazlı bazı tribün gruplarının Başkan Orman'a ''Bilet vermezseniz sahaya iner Beşiktaş'a ceza aldırırız'' şeklinde tehditte bulunduğu polisin dinleme kayıtlarında ortaya çıkmıştı.

Konu yargıda yorum yapamam

Konuyla ilgili olarak Başkan Fikret Orman Bugün'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Olayın yargıya intikal ettiğinin altını çizen Orman ''Mahkeme aşamasında olan bir konuyla ilgili net bir yorum yapamam. Bu son derece yanlış olur. Bakalım süreç neyi gösterecek.

Ancak daha önce değişik vesilelerle söylemiştim; bizi hiçbir tehdit, art niyetli yaklaşım yıldıramaz. Biz doğru bildiğimiz yolda gidiyoruz'' ifadelerini kullandı. Siyah-Beyazlı kulübün patronu Orman ''Tehdit iddiası doğru mu'' sorusu üzerine ise ''Polis kayıtlarında, tapelerde her şey mevcut'' yorumunda bulundu.

Meydan okumuştu

Fikret Orman, daha önce gazetemize verdiği bir özel röportajda ''Biz bu bedava bilet uygulamasını ortadan kaldıracağız. Kimse bizden böyle bir uygulamının devamını beklemesin. Buna son vereceğiz'' demişti.

Haber Kaynağı: Bugün
 

Benzer Konular

scarface006
Cevap
3
Görüntüleme
488
scarface006
mürteza16
Cevap
4
Görüntüleme
438
Mert
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
489
doctorrr
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
279
scarface006


Üst Alt