Konu Tarihini Önemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lion Heart

Lion Heart

Üye
    Konu Sahibi
Konu Tarihini Önemi
Arkadaşlar ben bu işi çözemedim. Bi de bakıyorum ki eski konular hortlamış. Bu işi nasıl çözebiliriz. Bu eski konuları hortlatan arkadaşlar ya gerçekten kendi görüşlerini yazıyorlar ya da mesaj sayısıyla ilgili atıyorlar. Ben size şunu sorayım bir arkadaşımız örneğin hiç kullanmaycağı bir programı (sx1 fw) ki bu kişinin telefonu SX1 değil diyorki: "Emeğine sağlık, illaki birinin işine yarar" Yani böyle gereksiz mesajlardan sakınmalıyız.(Asla şunu demiyorum, herkes kendi cep markasına girsin) Bence bu sorunu şöyle çözüme ulaştırabilriz: Belli bir süre belirlensin. Örneğin 3 ay veya 6 ay vs. bu süre sonunda zamanaşımına uğrayan konu forumdan otomatik olarak silinsin. Siz ne dersiniz?

slayer

Üye
konuyu silmek olmazda, Bunları yapanın silinmesi kesin çözümdür_!!!!

azun78

Üye
eh dogruda sayılır

barabelli

barabelli

Üye
konuyu sılmek ımkansız cunku yararlı seylerde cıkıo mesela ondan ımkansız gııbı bısı ama buna baska bı cozum dusunulur .. .. ..

msw

msw

Üye
Yönetim kararınca konunun tarihi eski diye silmek lazım diye bişey yok... Ama gereksizce yapılan yorumlar oluyor bu da pm aracılığı ile üyelere bildiriliyor ... Eğer konu eski ise bilgiden yararlanılır uygunsa mesaj atılır...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hepinize Günaydın Arkadaşlar;

Dediğiniz şekilde sonradan atılmış mesajları gördüğünüz taktirde 'RAPORLA' İle bize ulaşırsanız sonradan gönderilmiş boş mesajı sildiğimiz zaman konu gerçek tarihine ve forumdaki eski yerine gidiyor..

Ama konu güncelliği devam ediyorsa ve mantıklı bir cevap atılmışsa bence yeniden gündeme gelmesinde herhangi bir sorun yok..!

_BECK_HAM_

Üye
ben sana katılıyorum...silinsin yanii onun yerine yeni konular eklensin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt