Konu Silinsin Lütfen.

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum ve bunun yaninda bar bazen kayboluo saatte öyle yani sisteme oturmamış . Çok eksik var daha çok geliştirelblr . Beta gibi bu. Ve uygulamaları moda gömersen çok daha iyi olur.

Arkadaşım,Saat uygulaması zaten bir uygulama uygulamayı ben yazmadım,başka cfw lerdede ve ofw de kullan yine aynı hatayı alırsın.Yazılımdan kaynaklanan bi problem değil yani.Uygulamanın işleyişi öyle.Belle topbarın kullanımı ana başlıkda anlatımı var...!

ÇOK EKSİK VAR ÇOK DERKEN ?
Bana göre eksiği yok bu yazılımın Ki Fazlası var.

---------- Eklendi @ 11:51:37 ---------- Yazıldı @ 11:46:10 ----------

Şarj olurken ışık yanma olayını yapsana---

Arkadaşlar isteklerinizi söylerken,karşınızdakini kulunuz köleniz gibi görmezseniz sevinirim,emri vaki yapar gibi konuşuyorsunuz .Yaşınız benim yaşımdan ufaktır veya büyüktür,biraz konuşma tarzınıza dikkat edin lütfen.
Ne kadar iyi yaklaşırsanız, karşınızdaki insanda o kadar size iyi yaklaşır.

openstar

Üye

EmrylmZ_

Üye
ben size bu cfw i sevmiiiim olmamış diiim niye anlamiisiz.

ykpknl

Üye
ellerine sağlık gerçekten güzel bi fw olmuş bide şu belle bar gömülü olsaydı güzel olurdu

---------- Eklendi @ 21:02:43 ---------- Yazıldı @ 20:42:27 ----------

ya oviye giremiyorum (yardım) girince atıyo

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık gerçekten güzel bi fw olmuş bide şu belle bar gömülü olsaydı güzel olurdu

---------- Eklendi @ 21:02:43 ---------- Yazıldı @ 20:42:27 ----------

ya oviye giremiyorum (yardım) girince atıyo

Böyle yardımcı olamamki.Hiç bişey yazmamışsın sadece atıyor diyorsun.Rompatcher açıkmı yamaları açıksa kapatıp denermisin olmadı yeniden başlat bi telefonunu.

Normalde mağazaya tıkladığında mağazayı kurması lazım.Daha sonrada güncelle diyor zaten.Bende sorun yok.

EmrylmZ_

Üye
bi daha cfw yaptın qörem . . .

ykpknl

Üye
ovi bastıgımda giriyomuş gbi oluyo çıkıyo şimdi bide yamaları kapatıp denicem sana haber weririm

sa. kardeş tel yükledim ancak şarj ve şebeke logoları yokkkkk bi türlü gözükmüyor !!! çözemedim

vedkid

Üye
harika cfw için teşekkürler.
merak ettiğim bir şey var.
Hyptotize adlı müzik hoşuma gitti, mp3 mü?
bir türlü bulamadım...
tekrar teşekkürler...

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
harika cfw için teşekkürler.
merak ettiğim bir şey var.
Hyptotize adlı müzik hoşuma gitti, mp3 mü?
bir türlü bulamadım...
tekrar teşekkürler...

Güle güle kullan. Evet Mp3,file browser,x-plore aracılığıyla alabilirsin Z den.data-digital klasörünün içinde.

LtB35

Üye
pil ne kadar gidiyor acaba?kullananlar bilgi verebilir mi?

vedkid

Üye
Güle güle kullan. Evet Mp3,file browser,x-plore aracılığıyla alabilirsin Z den.data-digital klasörünün içinde.

Buldum. ancak kısa mp3 bu.
orjinali böyle mi?
değilse netten bulabileceğim isim
verebilir misin? teşekkürler...

[h=1]Samsung Hypnotize ring tone[/h]

ACAR55

Üye
arkadaşlar ellerinize yüreğinize sağlik tşkler güzel olmuş ama bi hata var hafiza kartindan müzik çalar tarama yapip müzikleri bulamiyor dosya ismi ne olacak? Nasil bulacak.