Silinen Üye 440290
Kapalı Hesap
Katılıyorum ve bunun yaninda bar bazen kayboluo saatte öyle yani sisteme oturmamış . Çok eksik var daha çok geliştirelblr . Beta gibi bu. Ve uygulamaları moda gömersen çok daha iyi olur.
Arkadaşım,Saat uygulaması zaten bir uygulama uygulamayı ben yazmadım,başka cfw lerdede ve ofw de kullan yine aynı hatayı alırsın.Yazılımdan kaynaklanan bi problem değil yani.Uygulamanın işleyişi öyle.Belle topbarın kullanımı ana başlıkda anlatımı var...!
ÇOK EKSİK VAR ÇOK DERKEN ?
Bana göre eksiği yok bu yazılımın Ki Fazlası var.
---------- Eklendi @ 11:51:37 ---------- Yazıldı @ 11:46:10 ----------
Şarj olurken ışık yanma olayını yapsana---
Arkadaşlar isteklerinizi söylerken,karşınızdakini kulunuz köleniz gibi görmezseniz sevinirim,emri vaki yapar gibi konuşuyorsunuz .Yaşınız benim yaşımdan ufaktır veya büyüktür,biraz konuşma tarzınıza dikkat edin lütfen.
Ne kadar iyi yaklaşırsanız, karşınızdaki insanda o kadar size iyi yaklaşır.
ben size bu cfw i sevmiiiim olmamış diiim niye anlamiisiz.
ellerine sağlık gerçekten güzel bi fw olmuş bide şu belle bar gömülü olsaydı güzel olurdu
---------- Eklendi @ 21:02:43 ---------- Yazıldı @ 20:42:27 ----------
ya oviye giremiyorum (yardım) girince atıyo
ovi bastıgımda giriyomuş gbi oluyo çıkıyo şimdi bide yamaları kapatıp denicem sana haber weririmBöyle yardımcı olamamki.Hiç bişey yazmamışsın sadece atıyor diyorsun.Rompatcher açıkmı yamaları açıksa kapatıp denermisin olmadı yeniden başlat bi telefonunu.
Normalde mağazaya tıkladığında mağazayı kurması lazım.Daha sonrada güncelle diyor zaten.Bende sorun yok.
kardeş düzeldi yamaları kapatınca girdiovi bastıgımda giriyomuş gbi oluyo çıkıyo şimdi bide yamaları kapatıp denicem sana haber weririm
sa. kardeş tel yükledim ancak şarj ve şebeke logoları yokkkkk bi türlü gözükmüyor !!! çözemedim
cevap yokmu
harika cfw için teşekkürler.
merak ettiğim bir şey var.
Hyptotize adlı müzik hoşuma gitti, mp3 mü?
bir türlü bulamadım...
tekrar teşekkürler...
Güle güle kullan. Evet Mp3,file browser,x-plore aracılığıyla alabilirsin Z den.data-digital klasörünün içinde.
Buldum. ancak kısa mp3 bu.
orjinali böyle mi?
değilse netten bulabileceğim isim
verebilir misin? teşekkürler...
Samsung Hypnotize ring tone
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?