Konu Silinsin Lütfen.

hasimkiy

Üye
saat, şarj ve şebeke göstermiyor

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
saat, şarj ve şebeke göstermiyor

Ne güzel işte..Her cfw gösteriyor.Buda göstermeyi versin Boşver
Ana sayfayı oku arkadaşım.

---------- Eklendi @ 23:09:19 ---------- Yazıldı @ 23:07:53 ----------

eklicem.moonlight ben yapmadım openstar yaptı.

aytug61

Üye
kilit kodu koymak için mevcut kilit kodu nedir )

fate31

Üye
çok güzel olmuş ama bir sorum olacak her şey çok iyi hızlı ancak gsm in 3g mi yok sa 2 g de mi olduğunu anlamak mümkünmü ?

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel olmuş ama bir sorum olacak her şey çok iyi hızlı ancak gsm in 3g mi yok sa 2 g de mi olduğunu anlamak mümkünmü ?

3.5G ile açılır ama gözükmez.

Bugün şebeke ve batarya ikonlusunu yayınlayacağım.
Efeckt değişti,Telefonda bazı uygulamalar gizlendi.

---------- Eklendi @ 15:20:52 ---------- Yazıldı @ 13:49:57 ----------

Şebeke Batarya iconları ekli.Fazla olan uygulama iconları gizlendi,Effects değişti.

4x4 Şebeke Batarya İconlu

maybek

Üye
şebeke ve batarya ikonlu cfw için çok teşekkür ederim. font zomer adlı programı kullanıyorum. alttaki seçenekler, tamam yazıları yerine tuhaf yazılar çıkıyor. bunu nasıl düzeltebilirim. tekrar teşekkürler

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Seçenekler çıkış tamam vs. Gibi yerlere icon eklendi o sebepten öyle oluyor.Font değiştirdiğinden belle bara uyumlu olmadığından değişik karakterler çıkar.

Andrey.

Üye
müzik dinlerken ses acıp kapatamıyorum

bende hiç anlamam o işlerden ama olsaydı olurdu hoşuma gitti

tyqun

Üye
tebrıkler elıne saglık.hos bır yazılım ancak xm tusundan kısayolları aktıf edemıyorum.yukeleme hatasımıdır yardımcı olursanız sevınırım.sımdılık baska bı sıkıntısını gormedım basarılar...

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Öyle bir hata yok arkadaşım.Telefonu yeniden başlatıp denermisin.

Andrey.

Üye
Şimdi denedim açıp kapatılıyor.İstersen telefonu yeniden başlat dene.Rompatcher de yamaların kapalı olsun.Hiçbirşey aktif olmasın.

yamaları kapattım ses açıp kapama oldu ama bu seferde müzik listesinde müzikler görünmüyor

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

yamaları kapattım ses açıp kapama oldu ama bu seferde müzik listesinde müzikler görünmüyor

Muzikleri Hafıza kart-Sesdosyaları-Music klasöründen okur Hem profil tercihleri ve kütüphanede sorunsuz bi şekilde yeniler..
Klasör ismi Music olacak
Yine yamalar kapalı olacak.

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Bu yazılımdaki Son uğraşımdı tüm indirme linkleri Bir kaç gün sonra yenilenecek...Artık Gözleriniz ağrımıyacak N8 font desteği ve 6 sıra sembol desteği ekliyorum.Forumlarda okumadığınız başlık siyah kalınlıkda belli olacak,Okuduklarınız sönük kalacak ..Ve bi kaç değişiklik daha olacak...

killer78

Üye
ben 5230 TCK kullanıcısiyım benim bir sorunum var belki yardımcı olabilirsiniz cfwde btswitch uygulaması gömülü ben btswitch programına bastığım zaman bluetooth yaklaşık 8 sn sonra açılıyor kapatmak için tıkladığımda ise 5 snde kapanıyor yani btswitchin tepkisi çok yavaş ben arkadaşımda sizin bu cfwyı gördüm onda bluetooth anında kapanıp açılıyor ATACAN veya openstar bu bluetooth için bir fix filan mı var varsa Allah Rızası için o fixi bana verir misiniz bir türlü bulamadım bu fixi saygılar hepinize cevabınızı bekliyorum

---------- Eklendi @ 01:22:07 ---------- Yazıldı @ 01:14:26 ----------

(bu
sorun tema efektleri açıkken oluyor hard format ,hafıza kartını biçimlendir demeyin denendi
olmuyor)

cukcuk42

Üye
çok süper paylaşımler ellerinize sağlık tlfnuma renk geldi

killer yaşın kaç kardeşim