hasimkiy
Üye
saat, şarj ve şebeke göstermiyor
çok güzel olmuş eline sağlık. belle top bar'ı sevemedim bir türlü. şarz ve tel sinyal ikonlarını ekleyebilir misin. emr-i vaki olmasın. ekleyebilirsen veya eklemiş olduğun bir çalışman varsa çok sevinirim. başaılar
---------- Eklendi @ 17:58:02 ---------- Yazıldı @ 17:55:33 ----------
bu arada çıktığı günden beri moonlight'i kullanıyorum. hangi cfw'yi yüklediysem tekrar ona geçiş yaptım. onu da sen yapmıştın galiba. eline sağlık çok güzel olmuştu
çok güzel olmuş ama bir sorum olacak her şey çok iyi hızlı ancak gsm in 3g mi yok sa 2 g de mi olduğunu anlamak mümkünmü ?
şebeke ve batarya ikonlu cfw için çok teşekkür ederim. font zomer adlı programı kullanıyorum. alttaki seçenekler, tamam yazıları yerine tuhaf yazılar çıkıyor. bunu nasıl düzeltebilirim. tekrar teşekkürler
müzik dinlerken ses acıp kapatamıyorum
Başka yazılımdaki diğer dosyalar buna uyumludur ama gereksiz dosyalardır onlar,bendeki uda cor rofs dosyalarını elindeki diğer dosyalarla birleştirip use ın yoluyla yükliyebilirsiniz..!!
Ama en kalıcı ve düzgün yöntem manuel olanıdır.
---------- Eklendi @ 10:47:54 ---------- Yazıldı @ 10:46:00 ----------
Hiç bilmiyorum x6 çevirmeyi..Denemedimde sanırım biri var ama hatırlamıyorum nicini.O birineKimse artık..Ulaşmaya çalışırsanız size yardımcı olur sanırım.
bende hiç anlamam o işlerden ama olsaydı olurdu hoşuma gitti
tebrıkler elıne saglık.hos bır yazılım ancak xm tusundan kısayolları aktıf edemıyorum.yukeleme hatasımıdır yardımcı olursanız sevınırım.sımdılık baska bı sıkıntısını gormedım basarılar...
Şimdi denedim açıp kapatılıyor.İstersen telefonu yeniden başlat dene.Rompatcher de yamaların kapalı olsun.Hiçbirşey aktif olmasın.
yamaları kapattım ses açıp kapama oldu ama bu seferde müzik listesinde müzikler görünmüyor
ben 5230 TCK kullanıcısiyım benim bir sorunum var belki yardımcı olabilirsiniz cfwde btswitch uygulaması gömülü ben btswitch programına bastığım zaman bluetooth yaklaşık 8 sn sonra açılıyor kapatmak için tıkladığımda ise 5 snde kapanıyor yani btswitchin tepkisi çok yavaş ben arkadaşımda sizin bu cfwyı gördüm onda bluetooth anında kapanıp açılıyor ATACAN veya openstar bu bluetooth için bir fix filan mı var varsa Allah Rızası için o fixi bana verir misiniz bir türlü bulamadım bu fixi saygılar hepinize cevabınızı bekliyorum
---------- Eklendi @ 01:22:07 ---------- Yazıldı @ 01:14:26 ----------
(bu
sorun tema efektleri açıkken oluyor hard format ,hafıza kartını biçimlendir demeyin denendi
olmuyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?