Peki bunu yapinca rootlamis oluyor muyum ayrıca geri garantiye koyma yolu var mi? Bi de ben geri orjinale donmek istersem ne yapmam lazim?kardeş odın ındır romu da ındır odınle atılanı telefonunu dowland moduna al ( telefon kapalıyken ses kısma+ home + acma kapama tusuna bas bekle bır kac sanıye dowland modu acılınca ses acma tusuna bas daha sonra odını ac pda yazan yere tıkla cm 11 moclow olan dosyayı sec yanlız rardan cıkar telefonunu pcye bagla ve start de bu kadar ama telefonun jarzına dıkkat et %50 altında olmasın ne olur ne olmaz bu arada telefonun garantıden cıkıyor bılgıne
Hadi hayırlısı hocam. Son haline ulaşsın da öyle kuralım biz yinede.cyanogenmod 11 m2 sürümüne yükseldi bu sürümle birlikte pek çok değişiklikler ve stabillik kazanan rom son haline ulaşmak üzere
CWM PAKETİ İLE YÜKLEME :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ODİN PAKETİ İLE YÜKLEME :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sürüm Bilgisi : S3 Mini 4.4 Kitkat (CM11 M2 04012014)
Bugünkü Değişiklikler
- CM kaynaklar güncelleme
- kararlı sürüm
- CyanogenMod sürümü M2
- LCD daha az enerji tüketimi
- Odin paketi de güncellendi

Benim bir sıkıntım var kuracağım ama sms paketim yok rom yüklersem whatsapp onay alamayacak titanium backup ile yedeklediğim zaman sms onayı tekrar ister mi bilmiyorum. Sizin bir fikriniz var mı?cm 11 m3 geliyor ben 1.5 ay oldu kullanalı hergün düzenli güncelliyorum çok değişiklik oldu şarj süresi %36 oranında daha çok gidiyor