FeLonieS
Üye
Ben indirmeyi denedim bir sorun yok hocam tekrar deneyin isterseniz.Düzeldiyse bile suan kapalı indirme yapamıyorum
Ben indirmeyi denedim bir sorun yok hocam tekrar deneyin isterseniz.Düzeldiyse bile suan kapalı indirme yapamıyorum
abi dünden beri deniyorum sürekli hata :SBen indirmeyi denedim bir sorun yok hocam tekrar deneyin isterseniz.
Az önce denedim indiriyor. DNS adresini değiştirmeyi deneyin birde.abi dünden beri deniyorum sürekli hata :S
Nasıl yapacağım bilmiyorum ki. Ayrıntılı birşekilde anlatabilecek misiniz? Zahmet olmayacaksa..Ona gerek yok Kies ten orjinal çevir
Çok iyi olur hocam.kiesten dönmeyi ben suan deneyecegım ona göre bilgilendirim sizi
Hemen deniyorum hocam inşallah olur. Sıkıldım bu rom root muhabbetlerinden...kardeş ben hiç birşey yapmadım bende rootlu
cyanogenmod11.0 Vardı Direk Başladım Ve Bu Anlatımla Yaptım Rootlu Root'suz Fark Etmiyor. Kiesteki Amaç Telefonu Kurtarmak![]()
Telefondaki uygulamaları yedekliyorum şimdi 10 dakika sonra sonucu yazacağım..Sorun Olursa Numaramı Veriyim Ara Yardımcı Olayım