Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu Silindi
Sponsorlu Bağlantılar
hsynkertik
Üye
Konu Sahibi
Normal Kardeşim Ben Launcher Kullanıyorum Oyun+İnternet. Normal Ancak
Bu Programı Kullandıktan Sonra Sarj Sürem Biraz Arttı
Evt benim sabahtan akşama %75 altına anca düşüyor çünkü du battery Pro kullanıyorum
hsynkertik
Üye
Konu Sahibi
Battey pro nun lig atarsan daha hos olmazmi Bu arada rica ederim
yavuz14
Üye
Atarım da Full sürümü zaten forumda var aslındaDU Batery Saver PRO & Widgets
Buyrun Burdan indirin son sürüm hemde pro
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Program tamamen türkçedir. linkten indirin
FeLonieS
Üye
Paylaşım için teşekkürler hocam.
hsynkertik
Üye
Konu Sahibi
Konu Günçel Yeni Uygulamalar Ve Lingler Gün Geçtikce Yükleenmekte İlginize Teşekkürler
yavuz14
Üye
Yeni bir öneri daha GO battery Saver uygulamsida çok güzel süper şarj tasarruf sağladım
hsynkertik
Üye
Konu Sahibi
Aralarında En Cok Tasaruf Sagladıgını Dusundugum Program Budur Tabı Bence
FeLonieS
Üye
Yanlız birşey eklemek istiyorum çok fazla bu tür uygulama indirmeye gerek yok bir tane kurun yeterli çünkü arka planda çalışıyorlar dolayısı ile şarj yiyorlar. @necipkrtk 'in dediği program var birtek bende gayet güzel.
hsynkertik
Üye
Konu Sahibi
birden fazla boyle program kullanmak sarj tasarufundan ote sarjınızın daha az gıtmesıne neden olacaktır cogu aynı ıslemı yapmaktadır saten arkada calısan gereksız uygulamaları kapatır daha sonra ne bılıyım ekran ısıgı falan fılan
gayet basarılı bır uygulamadır evet sana katılıyorum @FeLonieS
janus_52
Üye
linkler olmus
yavuz14
Üye
maclaw.pl sitesi şuan offline olduğu için linklere ulaşamıyorsunuz sitedeki sorunu kısa zamanda halledeceklermiş
hsynkertik
Üye
Konu Sahibi
şunda sitenin ne zaman aktif hale gelecegi hakkında bilgi almaya çalışıyorum eğer uzun surecekse elimdeki dosyayı sizler için upload'layacagım
yavuz14
Üye
Şuanda açık durumda
Andrey.
Üye
link suan kapali
yavuz14
Üye
SİTE açık ama indirme serverlari kapalı
FeLonieS
Üye
Biraz sorun var sitede açıklamışlar aktif hale gelir en kısa sürede download bölümü.
hsynkertik
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar maclaw gibi bir siteden bahsediyoruz sorunu tabıkı 24 saat gecmeden halledeceklerdır dıye dusunduk ve oylede oldu lınglerımız duzeltıldı suanda site aktif halde istediginiz gibi indielerinizi tamamlaya bılırsınız guncelleme bulunmamakda lınlerde degısıklık bulunmamakta son guncelleme tarıhı hala 19-12-2013 dur tesekkurler.