Konu Silindi

Yararlı Oldumu

• Evet

Kullanılan: 17 73.9%
  • Hayır

Kullanılan: 6 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    23
cyongenmo 11 de pil yüzdesini nasıl gösterilmesini sağlıyoruz telefonun bildirim yerinde sarj idurumunun yanında felan ?

cevap yazarsanız sevinirim

Bu romu kurunca ciddi bir performans artışı oluyor mu?

yavuz14

Üye
pil yüzdesini nasıl aktif hale getireceğiniz hakkında screenshootla anlatacağım.

İLK ÖNCE AYARLARA GİRİYORUZ.

DAHA SONRA AYARLAR MENÜSÜNDEN PERSONİLATİON SEKMESİNDEN İNTERFACE MENÜSÜNE GİRİYORUZ

DAHA SONRA STATUS BAR MENÜSÜNE GİRİYORUZ

DAHA SONRA SHOW BATTERY STATUS PERCEMENT İKONUNU İŞARETLİYORUZ VE PİLİN YÜZDELİK İŞARETİ AKTİF HALE GELMEKTEDİR.

DAHA SONRA SHOW BATTERY PERCEMENT İKONUNU AKTİF HALE GETİRMEMİZ İLE BİRLİKTE GÖRDÜĞÜMÜZ GİBİ YÜZDELİK GÖSTERİM OLUYOR BİDE STATUS BAR DAKİ PİL İKONUNU DİK HALE GETİRMEK İÇİN BATTERY STATUS STYLE MENÜSÜNDEN İCON POTRAİTİ AKTİF HALE GETİRMEMİZ YETERLİ OLACAKTIR.

Son düzenleme:
Teşekkürler kardeşim zahmete girmişsin .

yavuz14

Üye
Üst tarafta cm 11 temasını soracak olursanız

TEMANIN İSMİ : CM11 CM10 LG Optimus G2 Theme

akata35

Üye
beyler bir sorum olacak ben maclaw ın sitesinden uygun google play dosyalarını indirdim bunu direk telefona atınca çalışıyor mu?

Arkadaşlar cm ingilizcemi ayarlarda niye ingilizce dil mevcut

yavuz14

Üye
Evt çalışmakta cwm ile ilk önce rom dosyasını ardından telefonu açmadan gapps dosyasını yükleyin. Bu dosyalar hafıza kartında aynı klasörde olsunki aramayın

yavuz14

Üye
Bazı Yerler tam olarak cevrilmedigi için bu rom böyle zaten o yerler önemsiz kullanmadigimiz yerler ana kullandığımız diğer yerler kesinlikle Türkçedir. Şöyle bi öneride bulunayım romu filan kurunca tavsiyem KK Launcher yükleyin google playden bide Swipe Keyboard yükleyin muhtemelen romun klavyesini begenmiyeceksiniz. KK LAUNCHER yuklemenizin sebebi ise ana ekran daki google Search kapanmıyor orjinal kitkat Launcher da bide menüyü KK Launcher da 5x5 5x4 şeklinde filan ayarlayabiliyorsunuz

Görsellik kolay bi yolunu buluruz yazılım tam olsunda ... yükleyecemde son sürümü bekliyom hergün güncelliyolar

ssusku

Üye
Cihazı yedekleyin demişsiniz ne ile yedekleyecegiz ve fabrika reset yazmış siniz tam olarak anlatirmisiniz
Konuda fabrika sifirlama ve yedege alma demissiniz bunlari ne ile yapacam yardim.

yavuz14

Üye
güncellemenin sonu olmaz diyorum düzeltme yapmıyor gün geçtikte üstüne koyuyorlar adamlar 4.3 ve 4.2 halen günceleme yapmaktalar.

yavuz14

Üye
hata üzerine hata değil aksine rom daha iyiye gidiyor demek istedim.

best1905

Üye
Virginity rom deneyin cm gibi çok hızlı ve stabil hersey sorunsuz calisiyor antutudan 9900 aldım

yavuz14

Üye
Evt 4.1.2 tabanlidir orjinal Rom a yakın bir rom dur. Bu tür romlar kısa zamanda bozulur.