konu sayılarım neden sürekli düşüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
konu sayılarım neden sürekli düşüyor
ilk zamanlar gereksizde acılan konuların normal konularımızdan düşürüldüğünü varsayarak (geriye dönük) konu adedimdeki düşüsü buna bağlamıstım ama farkettim ki her konu actığımda ertesi gün baktığımda konu adedimim artacağı yerde 1-2 tane düstüğünü farkettim.

gecenlerde konularımdan birinin hiç nedensiz çöpten cıkması ve çöpe atanın belli olmaması bardağı taşıran son damla oldu.

1 mod 1 co admin 1 de admin arkadasımıza msnden yazarak çözüme ulaşmaya calıştım ama nafile bugun gördüm ki 2 adet konu sayım daha düşmüş.

bizim paylaşımlarımızın paylaşımdan sayılmadığı ve bunun için çöpe gittiği kanısına varmak istemiyorum ama biride lütfen bana adam akıllı senin konu adedin su yüzden düşüyor diye acıklama yaparsa sevinip sesimi kesip oturacağım yerime :agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla

jöly

Üye
gecenlerde konularımdan birinin hiç nedensiz çöpten cıkması ve çöpe atanın belli olmaması bardağı taşıran son damla oldu.

:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla
aynı dertten muzdaripiz...konuyu silen her kimse ben şundan dolayı sildim demiyor...boşuna mı emek harcıyoruz diye düşünüyorum bazen?açıklama yapılmıyor nedense...:agla

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
ben arama yaparak konu acıyorum sayın negative acıklamanız için sağolun

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
O cevap Jöly''ye yazıldı Arzu. Ancak seni de ilgilendirmiyor değil hani ..

Konulara yapılan her yönetici işlemi - editör, admin farketmeden - loglar halinde konuda ve admin panelde kayda alınır ve o log kaydını tam admin yetkisine sahip Negative bile silemez. Senin bize MSN'den bahsettiğin konuda, konunun çöpe taşındığına dair bir log tutulmamış; bir yönetici konuya müdahale etmiş olsa konuda yazar 'bu yönetici çöpe taşıdı' diye, ancak o log yok. O log olmadığı için de sana bir sebep gösteremiyoruz, ama sen bizim bu dediğimize inanmıyorsun.

Negative'in dediği gibi forumda hiçbir yetkili konulara veya mesajlara keyfi müdahalelerde bulunamaz.

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
Senin bize MSN'den bahsettiğin konuda, konunun çöpe taşındığına dair bir log tutulmamış; bir yönetici konuya müdahale etmiş olsa konuda yazar 'bu yönetici çöpe taşıdı' diye, ancak o log yok. O log olmadığı için de sana bir sebep gösteremiyoruz, ama sen bizim bu dediğimize inanmıyorsun.

evet yönetici logu olmadığından senin dediğin yönetimin taşıdığı ne malum bende buna karsılık evet onlar taşımadıysa üyeler taşımıstır dedim hani bizim konu taşıma yada silme yetkimiz var ya her neyse yaptığın acıkma daha doğrusu acıklayamama pek ikna edici olmamıs sanırım

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ben sana yönetimin taşıdığı ne malum, demedim Arzu; bir sorun olmuş olabilir dedim.

Senin konu sayını takip edelim bakalım, eğer düşmeye devam ederse daha detaylı araştırırız.

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
evet tam olarak "konuyu çöpe yöneticinin taşıdığı belli değil ki" "kimin taşıdığı belli değil" tarzında cevaplar verdin ve işin acıkcası buda beni tatmın etmedi

takip eden 2 gün 2 konu sayımın dah düştüğünü farkettim

yani bu sistemden kaynaklanıyorsa sistemden deyin ne gerekiyosa o yapılsın yönetimdeki arkadaslardan biri siliyorsa cıksın ben su sebebten senin konularını siliyorum desin

ben cok sey istemiyorum ki

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Arzu ben sana gerçeği söylüyorum sen tatmin olmuyorsun veya inanmıyorsun. Başka söylenecek bir şeyimiz yok, sen bunu bize sorarsın biz de sana yine aynı cevabı veririz, yani aynı devinim süregider.

Ayrıca, forumda son aylarda yeni bir rüzgar dolaşıyor ve bu rüzgar her üyeyi çarpıyor; birisinin mesajı veya konusu silindiğinde yöneticilerin kendisine karşı davranışlar sergilediğini düşünerek 'niye benim konularımı siliyorsunuz' gibi şüpheli gözle bakılan sorular sormak .. Kusura bakmayın ama ne kadar iyi kişilikte üyemiz varsa üyelerimiz bir o kadar da senaristler.

İyi forumlar.

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
yani diyecek söz kalmadı zaten yönetim acıklamaya yapacağına yok rüzgar carpıyormus yok üyeler neden yönetimden benim konularım mı siliniyor diye süpheli gözlerle bakılıyormus yok üyeler senaristmiş

kusura bakmayın dicek söz kalmadı :nono::nono::nono::nono:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Allah Allah, açıklamamıza inanmıyorsan bu senin sorunun Arzu. Sen, sana karşı olan yönetici arayadur.. :)

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt