Konu nasıl açılıyor?
Corrupt Üye iyavuzoz' Alıntı: sadece modlar konu açabilir Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - dur adama yardım edelim - - - Eklendi - - - Bu soruyu nerden sorduysan ordan yapacaksın
iyavuzoz' Alıntı: sadece modlar konu açabilir Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - dur adama yardım edelim - - - Eklendi - - - Bu soruyu nerden sorduysan ordan yapacaksın
TheMadness Üye Konu Sahibi Corrupt' Alıntı: - - - Eklendi - - - dur adama yardım edelim - - - Eklendi - - - Bu soruyu nerden sorduysan ordan yapacaksın Genişletmek için tıkla ... Hatırlamıyorum :S
Corrupt' Alıntı: - - - Eklendi - - - dur adama yardım edelim - - - Eklendi - - - Bu soruyu nerden sorduysan ordan yapacaksın Genişletmek için tıkla ... Hatırlamıyorum :S
maxirabit Üye Rambo_FT' Alıntı: Selam beyler Genişletmek için tıkla ... slm nbr? başka ne vardı,kullanmaya kullanmaya unuttuk O değilde ilk kuzenim msn kullandığında,slm ne demek demiştim heralde salam falandır diyordum
Rambo_FT' Alıntı: Selam beyler Genişletmek için tıkla ... slm nbr? başka ne vardı,kullanmaya kullanmaya unuttuk O değilde ilk kuzenim msn kullandığında,slm ne demek demiştim heralde salam falandır diyordum
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap iyavuzoz' Alıntı: A.s Genişletmek için tıkla ... maxirabit' Alıntı: slm nbr? başka ne vardı,kullanmaya kullanmaya unuttuk O değilde ilk kuzenim msn kullandığında,slm ne demek demiştim heralde salam falandır diyordum Genişletmek için tıkla ... K.i.b var bir de
iyavuzoz' Alıntı: A.s Genişletmek için tıkla ... maxirabit' Alıntı: slm nbr? başka ne vardı,kullanmaya kullanmaya unuttuk O değilde ilk kuzenim msn kullandığında,slm ne demek demiştim heralde salam falandır diyordum Genişletmek için tıkla ... K.i.b var bir de
maxirabit Üye Rambo_FT' Alıntı: K.i.b var bir de Genişletmek için tıkla ... Eskiden messenger'ın kişi ekleme sistemi çok farklıydı O değilde siri geldi aklıma,hey siri,Open sesame What diyormuş
Rambo_FT' Alıntı: K.i.b var bir de Genişletmek için tıkla ... Eskiden messenger'ın kişi ekleme sistemi çok farklıydı O değilde siri geldi aklıma,hey siri,Open sesame What diyormuş