Konu kirliliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goralland55

goralland55

Üye
    Konu Sahibi
Konu kirliliği
maxicep gibi güzel bir sitenin bu konu kirliliğini bir an önce temizlemesinı istiyorum çalışmayan bir ise yaramaz uygulamaları kaldırın lütfen zamanımızı bunlarla harcıyoruz lütfen

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bunları fark ettikçe, konuya; ölü link yada çalışmayan uygulama diye belirtir konuyu kapatırız, üyelerimizde bize bu konuda şikayet sistemi kullanarak yardımcı olurlar.

curtaincall

curtaincall

Üye
Aynen felaket ötesi konu kirliliği var. Bir uygulama paylaşılıyor. Diyelim 1 hafta sonrası uygulamanın diğer sürümü çıkıyor. Başkası o sürümü indiriyor. Şu şu programın yeni sürümü indir diye yeniden başka konuda paylaşıyor. Böyle çok fazla var. Çoğu konunun kapatılmesı değil de silinmesi gerek. Bi de denemeden paylaşım var. Amaç ilk ve hızlı paylaşımı yapmak. Hiç sorgulamıyor adam acaba paylaşıyorum da ne kadar güvenilir. Eleştirilecek çok yer var ama.. ne ise

burakkk97

Üye
evet eski sürümler silinse ?

KayraBey

KayraBey

Üye

Bazı uygulamalarda yeni sürüm sorunlu olabiliyor.Bu sebeple eski sürüme dönmek isteyenler olabilir.Örneğin Tapatalk Forum App v2.1.3 sürümü sorunlu idi.Son sürüm olmasına rağmen maxicep'te yazılan postun altına ... gönderildi ya da kullanıcının özel mesajını yazmıyordu.Özel mesaj atıldığında yazıyor ama konuya post atınca yazmıyordu.Sırf bu özelliği çalışmıyor diye kullanmayanlar olduğunu biliyorum.Bir önceki sürümü kullanıyorlardı.Bu belki ufak bir sorun, kimine göre de değil...

Şimdi ben bu forumda Android işletim sistemi için 2.1.3 sürümünü paylaştım.Bunu gören moderatör diğer tüm konuları silseydi ne olacaktı?

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
mstf_l

mstf_l

Üye

Ya da atıyorum programın 1.00 sürümü. Programın kullanımı falan açıklanmış, bütün ayrıntıları belirtilmiş. Ya da yorumlarda faydalı olabilcek bilgiler var. Fakat başka konuda 2.0 verilmiş. Fakat hiçbir bilgi ya da açıklama yok. Sence eski sürümü silmek doğrumu?

Ya da aynı şekilde başka bir programın 3.4 sürümünden sonra 3.5 sürümü paylaşılmış. Ama 3.5 sürümünün linki kırılmış. Eskileri silsek ne olur?

Ya da 4.2 de bazıları için önemli olabilcek bazıları içinde çok gerekli olmayan bir özellik var. 4.3 sürümün de ise bu yok. Bazı kişilerde doğal olarak eski sürümü isteyecektir.

Gibi gibi gibi... Bir sürü sebep var daha

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu durumda konuları silmek yerine birleştirmek daha iyi olabilir

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Jitou

Jitou

Üye
Evet bencede fazlasıyla kirlilik var

mstf_l

mstf_l

Üye
Bu durumda konuları silmek yerine birleştirmek daha iyi olabilir

Değişen birşey olmaz ki. Ana başlık kalabalık olacağına konunun içi kalabalık olur.

Hem konu ismine ne yazacağız. Hangi sürümü?

Ya da kimin konusu kalacak. 2.1 i paylaşan x'in mi? 2.2 yi paylaşan y'nin mi?

KayraBey

KayraBey

Üye

Değişen birşey olmaz ki. Ana başlık kalabalık olacağına konunun içi kalabalık olur.

Hem konu ismine ne yazacağız. Hangi sürümü?

Ya da kimin konusu kalacak. 2.1 i paylaşan x'in mi? 2.2 yi paylaşan y'nin mi?

Bu durumda sadece konu başlığı değişir...

mstf_l

mstf_l

Üye
Mesajı yazmış olan kişi kim olarak gözükecek demek istedim :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Mesajı yazmış olan kişi kim olarak gözükecek demek istedim :)

Eski mesajlar silinmeyecek. Paylaşılan tüm versiyonlar konu içinde paylasanin adı ile bulunacak sadece başlık değişecek. İsteyen istediği sürümü indirecek

asigsasi

asigsasi

Üye
o kadar çok uygulama varki hangi biri böyle duzeltilecek

KayraBey

KayraBey

Üye
Böyle bir karar alınırsa yöneticiler yavaş yavaş yapacaklardır.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Konu birleştirmek basit iş sadece zaman alır :) :oke:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Boşverin kirlensin. :ehe MaxiCep temizlikçi tutar temzler. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt