konu kilit

hayırlı akşamlar arkadaşlar bende odin ile yükleyeceğim 4 4 2 malesef bana güncelleme gelmedi o yüzden odin ile yükleyeceğim türkiye romunu ve bütün gerekli dosyaları indirip bilgisayara attıktan sonra internete gerek varmı Odin ile yüklemek için

Konu Sahibi

Hayır tabikide gerek yok

kralrxt

Üye
Arkadaşlar kitkat ı güncel lem internetten film izlerken ekran gidip gelmeye başladı arkadaşımın telefonu aynı şekilde bilgisi olan varmı

Konu Sahibi
Arkadaşlar kitkat ı güncel lem internetten film izlerken ekran gidip gelmeye başladı arkadaşımın telefonu aynı şekilde bilgisi olan varmı

bu sorunu s4 kulüpte bir arkadaş daha yaşıyordu. sayacıniz artik olsa idi size recoveryden mega wipe yapmanızı önerirdim o zaman sorun kesin çözülüyor. ancak sayaç artık değilse son çıkan bi 4.4.2yi yahut başka 4.4.2 sürümlerini deneyin. tavsiyem Trinidad and Tobago ve Rusyaya gelen 4.4.2 güncellemesi. konuda ikisinin de linki var. yüklemeden önce wipe yapmayı unutmayıniz. bu arada TR romunda mi yaşıyorsunuz bu sorunu?

kralrxt

Üye
Evet tr Rom da yaşıyorum Evet tr Rom da yaşıyorum sorunu

Arkadaşlar Allah rızası için yalvarıyorum yardım edin. 4.4.2 yükledim 4.3'e geri dönmek istiyorum dönemiyorum nasıl dönerim? şuan telefon samsung yazısında kalıyor.Çok teşekkür ederim.Bilen varsa lütfen yardım.

Konu Sahibi
4.3e bootloader olmadan geri dönülebiliyor sadece. ve oda sayacı artırıyor bunu göze alıyor musunuz ?

fk555897

Üye
Arkadaşlar imei'li S4 i9505'e ROM atınca imei gidiyor mu?

Konu Sahibi
Arkadaşlar imei'li S4 i9505'e ROM atınca imei gidiyor mu?

stok rom atarsanız gitmez. custom romlarda gitme ihtimali var. her ihtimale karşı root yetkiniz varsa imei backup alın
recovery moda gir. wipe data/factory reset ve wipe cache partition yap. hayır gerek yokkonu kilit lütfen