anılbaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bana mi dedin
o kişiyi tanıyorum.
senle ne alakası var Hasanbende tema paylaşıyom eee ozaman bendemi konu kasıyom hayırr eee
---------- Eklendi @ 22:31:10 ---------- Yazıldı @ 22:29:49 ----------
valla bilmiyom artıkın ama bellü ediyor kendini. Mesaj hiç yazmıyor ama bot gibi tema paylaşıyor
senle ne alakası var Hasanbende tema paylaşıyom eee ozaman bendemi konu kasıyom hayırr eee
---------- Eklendi @ 22:31:10 ---------- Yazıldı @ 22:29:49 ----------
valla bilmiyom artıkın ama bellü ediyor kendini. Mesaj hiç yazmıyor ama bot gibi tema paylaşıyor
Bir günde 14 tane konu açtım da ondan
S40 Temaları
tema işi değişik ya bi paylaşmaya başladın mı insan durduramıyo kendini
Vallahi sırf böyle konulara muhattab olmamak için makul şekilde paylaşıyorum veya yazı yazıyorum.Hem ben anlam veremiyorum onbinlerce mesajım olsa ne olur olmasa ne olur akıl boş olduktan sonra.sürç-i lisan ettiysek affola
Haklısın, 1 milyon teşekkürler yazacağına 1 tane 'Teşekkür ederim canım kardeşim' yazman hepsine bedeldir
Vallahi sırf böyle konulara muhattab olmamak için makul şekilde paylaşıyorum veya yazı yazıyorum.Hem ben anlam veremiyorum onbinlerce mesajım olsa ne olur olmasa ne olur akıl boş olduktan sonra.sürç-i lisan ettiysek affola
abi bu konunun senle alakası yok, sen ustamızsın
İçini dök yeri değilmiydi burası pardon.Sağolasın kardeş yeri gelmişken belirtmek istedim okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?