Konu Kapatılmıştır

Sponsorlu Bağlantılar

burak25333

Üye
samsung sgh-e420 kullanıyorum ve sım kılıdı ıstıyo . avea hattımı taktıgımda boyle bı sorun yok . ama trkcel hattımı takınca ıstıyor bu kılıdı. smdıden tesekkur ederm

abdulkadir609

Üye
slm usta ...mailden de yazdım ..burdan atıyorum..kaç aydır gt e1150 nin simkilidini unuttum başka hat takamıyorum..çözümünüz varsa çok makbule geçer..şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar..

ekocem

Üye
samsung s5260 aldım şebeke kilidi dio yardımcı olurmusunuz?

birolusta35

Üye
samsung c5130 cep tel kilidini açamıyorum bana yardımcı olurmusunuz tşk.ederim

denizyak

Üye
ustam u 600 icin ne yapilmasi gerekli kilidini kirmak icin (sim kilidi )

denizyak

Üye
cevap yazicak yok galiba !!

megadayn

Üye
Cihazınızın imei numarasını özelden atarsanız yardımcı olabilirim güvenlik kodunu hesaplamak icin

----------Eklendi @ 22:35:58 ---------- Yazıldı @ 22:24:01 ----------

Mesaj kutum dolu olduğu için mesajınızı alamadım tekrar atarsanız sevinirim

----------Eklendi @ 23:00:03 ---------- Yazıldı @ 22:35:58 ----------

sistemimiz sadece cıhazın simkilit kodu hesaplana biliyor lakin serviste bulunan gsm boxlarımızla bu guvenlık kodunu okutmak mümkündür.sizde bır teknik serviste bunu yaptırabilirsiniz.bir secenek daha mevcut cihazın usb kablosu varsa kendiniz saglıkli ve risk tasımayan bir biçimde tarafımca anlatılacak sekilde cihaza yazılım yükleyip guvenlik kodunu sıfırlayabilirsiniz.bunu kendim yaparım derseniz size gerekli olan dosyaları indirmeniz için link verilecek ve detaylı bir sekilde diger mesajımızda nasıl yapılacagı anlatılacaktır

admin bende samsung star ıı var sgh 5260 yurt dışından geldi sim kartsız açılıyo ama sim kartı takınca şebeke kilit istiyo yardımcı olurmusun yazılım gerekirse kablosu var hangi pragramla atacam şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

denizyak

Üye
ustam senin ilgilenecegin yok galiba baska arkadaslar varsa anliyan anlatimda yada nasil yapilabilicegini anlatirlarsa cok sevinirim ve seviniriz 2 3 haftada bir cevap vermek konuya cok fazla sabir istiyor !!!!

megadayn

Üye
cvp gelmedi bende gittim 30 tl ye imei bide şebeke kilidi ni yaptırdım nette okadar kod lar paylaşılmış denedim olmadı bence götür telefon tamircisine 10 dakkada yapıyolar zaten :S

Üst Alt