Yardım Konu Kapanmıştır

Sponsorlu Bağlantılar

kfahaa

kfahaa

Üye
    Konu Sahibi
Konu Kapanmıştır
slm arkadaşlar bende c6-01 var carbide ui 4.3 ten tema yaptım sis olarak kaydettim sonra telefona attım fakat sertifika hatası alıyorum mümkünse telefonu hacklamadan nasıl hatayı ortadan kaldırabilirim.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
SisContents ile imzalanabiliyor diye biliyorum temalar :)

kartal835

kartal835

Üye
Ceptelefonun hacklersen sertıfa sorunu olmaz

asigsasi

asigsasi

Üye
hack tan nasıl bir risk olabilir ki forumun %99 u hacklı kullanıyor nesin den korkuyorsun bitmiş bir sistemi hacksız kullanmak daha kötü zaten hard format attığın zaman hack de gidiyor

• Beğen
Tepkiler: kartal835
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Araçlar imza ekle :)

kartal835

kartal835

Üye
2gun once hackledım sorun olmuyor cunku uygulamalar 2 3 yada 1 sene oncekı uygulamalar o uygulamalar sana ne yapabılırkı

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Emrgncy

Emrgncy

Üye
üstte mümkünse hack olmadan yazdım çünkü telefonu riske sokamam :)
O telefonu hacksiz kullanman başlı başına bir risk zaten :ehe

Sistem ölmüş, üretici desteği çekmiş sen neyin riskindesin veya risk olarak gördüğün şey ne söylermisin...

Yinede düşüncene saygı duymak lazım...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hack Root gibi riskli değildir :nono:

kfahaa

kfahaa

Üye
    Konu Sahibi
tama
O telefonu hacksiz kullanman başlı başına bir risk zaten :ehe

Sistem ölmüş, üretici desteği çekmiş sen neyin riskindesin veya risk olarak gördüğün şey ne söylermisin...

Yinede düşüncene saygı duymak lazım...
tamam imzaladım sorun kalmadı hacklamayada gerek yok herkese teşekkür ederim :)

Konu kapanmıştır

PYTHONs

Üye
Dostum bak şimdi hack dosyası 3. parti program ama emin ol zararı yoktur cihaza.
Hacklersen neler neler yapabilirsin aklın hayalin durur.
Joshlog mod uygularsan ki bu hack gerektirir neler neler yapabilirsin telefonuna sanki sen imalat yapıyormuşsun gibi baya bi kök ayarlarına geçebiliyorsun.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Dostum bak şimdi hack dosyası 3. parti program ama emin ol zararı yoktur cihaza.
Hacklersen neler neler yapabilirsin aklın hayalin durur.
Joshlog mod uygularsan ki bu hack gerektirir neler neler yapabilirsin telefonuna sanki sen imalat yapıyormuşsun gibi baya bi kök ayarlarına geçebiliyorsun.
Aynen hackle kurtul pişman olmazsın

Takipçi Satın Al

Üst Alt