üstte mümkünse hack olmadan yazdım çünkü telefonu riske sokamamCeptelefonun hacklersen sertıfa sorunu olmaz
bendede var ama nasıl yapıldığını bilmiyorumSisContents ile imzalanabiliyor diye biliyorum temalar![]()

O telefonu hacksiz kullanman başlı başına bir risk zatenüstte mümkünse hack olmadan yazdım çünkü telefonu riske sokamam![]()

tamam imzaladım sorun kalmadı hacklamayada gerek yok herkese teşekkür ederimO telefonu hacksiz kullanman başlı başına bir risk zaten
Sistem ölmüş, üretici desteği çekmiş sen neyin riskindesin veya risk olarak gördüğün şey ne söylermisin...
Yinede düşüncene saygı duymak lazım...

Siscontents işe yaradı mı ?tama
tamam imzaladım sorun kalmadı hacklamayada gerek yok herkese teşekkür ederim
Konu kapanmıştır
yaradı kardeşim teşekkürler temayı paylaşıcağım istersen bu mesajın altına yaz ben sana linki yollarımSiscontents işe yaradı mı ?
Konu açarsan denerizyaradı kardeşim teşekkürler temayı paylaşıcağım istersen bu mesajın altına yaz ben sana linki yollarım

Windows 8 Belle Tema Kendi YapımımKonu açarsan deneriz![]()
niye windows sevmezmisinWindows![]()

yaptığın tema bu mu?niye windows sevmezmisin
gerçekçi herkes windows 8 sanıyor telefonu![]()
Aynen hackle kurtul pişman olmazsınDostum bak şimdi hack dosyası 3. parti program ama emin ol zararı yoktur cihaza.
Hacklersen neler neler yapabilirsin aklın hayalin durur.
Joshlog mod uygularsan ki bu hack gerektirir neler neler yapabilirsin telefonuna sanki sen imalat yapıyormuşsun gibi baya bi kök ayarlarına geçebiliyorsun.