konu kapandı

Sponsorlu Bağlantılar

*-king-*

*-king-*

Üye
girdiğimde hata verıyo dıger sencenekten gırıyorum bu sefer offlıne yapınca hıç bişeye basmıyor yardım lutfen

wadegame

wadegame

Üye
kardeşim ellerin dert görmesin süper birşey yapmışsın 101e geçmiştim artık çok mutluyum çünkü 101 in dokunmatik hassasiyeti çok zarif ve süper herkese tavsiye ederim yalnız şu sürüklemeli tuş kilidide uydurulsa süper olur ama c5in tüş kilidini koymayın hiç güzel değil birde bu tüş kilidini kendimiz yapamazmiyiz flash ile teşekkürler

----------Eklendi @ 11:26:17 ---------- Yazıldı @ 11:12:26 ----------

virgo sana çok teşekkür ederim önceden 101i nasıl007 ye çeviririm diye düşünüyordum ama şimdi öyle fikirde değilim bana desinler007 geç geçmem çünkü çok mükemmel herkese tavsiye ediyorum herkes gözü kapalı geçsin 101 e pişman olmayacaksınız zaten dokunmatiki yeter eğer benim gibi akşama kadar internette ve dosya çok indiriyor isen hiç bekleme hemen yükle

ayd305n

Üye
sabirsızlıkla yüklenmesini bekliyorum işallah istedigim hd oyunlarını calıstırır

anılbaran

anılbaran

Üye
52.007 için olanını yapamazmısın yaaa baya güzel bişeye benziyo ama 52.001 için bu yaaa offf neyse genede güzel bir çalısma

ugur7

ugur7

Üye
eywallah kardeşim çok saol

naturalll

Üye
eline sağlık arkadaşım dalgınlıkla v 51 yüklemiştim , telefon çökmüştü.bu v 52 yükleyince düzeldi.ve telefon çok sade ve bir çok gereksiz uygulamayı kaldırmışsın.ii çalışmalar.

hidroliktr

Üye
sertifika sorunu werir mi bu ?? uygulama yüklerken

asilkomando26

asilkomando26

Üye
c5 tuş kilidini de atsaymışsın çok süpeer olacakmış rofs2 ye at demişsin ama baktım araştırdım biraz yapamadım yapabilirsen sevinirim şimdiden teşekkür ederim

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
sertifika sorunu werir mi bu ?? uygulama yüklerken

sertifika sorunu tabi ki yok ... hackli fw dir ... c5 tuş kilidi yerine çok daha güzel tuş kilidi programları olduğu için kaldırdım onu ... ama isteyen nokia firmware editor ile atabilir ... forumda hepsi mevcut

estami

Üye
v52.007 için olanı yayınlayacakmısın?

Bu arada ellerine sağlık.

dogan64

Üye
hocam ellerine sağlık indirip deneyeceğim.

estami

Üye
maalesef... neden 52.0.101 e geçmiyorsun ki.... son sürüm her zaman iyidir

Hemşo haklısında 101'e geçenler pek şikayetci oldular bir ara beğenmediler 007 'ye dönmek istediler hem yeniden orjinal fw yüklemem lazım 101'e yükseltmek için

ModderFurkan

Üye
101 sürümünün dokunmatiği süper.abartı değil :ehe v52.0.007 kullanıp ta bu yazılımın tadına bakmyanlar pişman olur.

@virgo2000 kardeşim eline sağlık.Telefonuma biraz önce v1 kurdum gerçekten güzel.Hızlı bi fw yapmışın :yuru

CELİKERKENAN

CELİKERKENAN

Üye
arkadaş süperrrrr kımse 101 den korkmasın:yuru:yuru:yuru

• Beğen
Tepkiler: birikar
birikar

birikar

Üye
bende katılıyorum şahane şiddetle tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: CELİKERKENAN

saw58

Üye
TRANCY v 2 yüklediğimde begenmesem 5800 v52.0.7 dönebilirmiyim

onuraslan

onuraslan

Üye
n8 tuş kilidi istiyorum nasıl yapacam buna

----------Eklendi @ 18:12:02 ---------- Yazıldı @ 18:09:36 ----------

birde harbi v52.0.7 için yapsaydın iyi olurdu güzel bi anlatım olmuş

bide c6 ev ekranı ile n8 tuş kilidi koysaydın gayet şık olurdu

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
TRANCY v 2 yüklediğimde begenmesem 5800 v52.0.7 dönebilirmiyim

dönersin de biraz sıkıntılı bi iş o... ben c6 da dönmüştüm, ama orjinal yazılımda denemedim... hem dönmene gerek de yok ... v52.0.101 en iyisi şu an... kur pişman olmayacaksın...

----------Eklendi @ 03:27:00 ---------- Yazıldı @ 03:25:10 ----------

n8 tuş kilidi istiyorum nasıl yapacam buna

----------Eklendi @ 18:12:02 ---------- Yazıldı @ 18:09:36 ----------

birde harbi v52.0.7 için yapsaydın iyi olurdu güzel bi anlatım olmuş

bide c6 ev ekranı ile n8 tuş kilidi koysaydın gayet şık olurdu

senin ve senin gibi n8 tuş kilidi yazılımda olsun isteyenler için n8 tuş kilitli olan yazılımı upload ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: onuraslan

saw58

Üye
yukledım v2 de su hata var kamerada secenekler butonu yok ...cozersen iyi olur.

----------Eklendi @ 14:02:12 ---------- Yazıldı @ 13:36:24 ----------

yukledım v2 de su hata var kamerada secenekler butonu yok ...cozersen iyi olur.
<br />
<br />

----------Eklendi @ 14:04:56 ---------- Yazıldı @ 14:02:12 ----------

kardeş bide su sorun web girdiginde yatay döndürdübünde yatay butonu calısmıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt