Konu Dışı/Her telden fotoğraflar bölümü açıklama yazısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cynical

Cynical

Üye
    Konu Sahibi
Konu Dışı/Her telden fotoğraflar bölümü açıklama yazısı
Konu Dışı / Her Telden Fotoğraflar bölümü açıklamasındaki "Kendi çektiğiniz" ibaresi konunun içeriği ile tezat oluşturuyor çünkü çok sayıda "Her telden" resim var içeride. Bence ya bu ibare kaldırılmalı yada üyelerin kendi çektikleri ve internette görüp paylaşmak istedikleri resimler ayrı ayrı gruplandırılmalı. Evet, biraz detaycıyımdır. :)

Bora

Bora

Üye
Evet bende farkettim bunu.Ama işten güçten yazmaya fırsat olmadı. Eminim kale alacaklardır.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Onun için ayrı bir bölüm düşünülebilir.

arslansem

arslansem

Üye
Konu Dışı / Her Telden Fotoğraflar bölümü açıklamasındaki "Kendi çektiğiniz" ibaresi konunun içeriği ile tezat oluşturuyor çünkü çok sayıda "Her telden" resim var içeride. Bence ya bu ibare kaldırılmalı yada üyelerin kendi çektikleri ve internette görüp paylaşmak istedikleri resimler ayrı ayrı gruplandırılmalı. Evet, biraz detaycıyımdır. :)
Fazla detay bu ama :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Aslında bölümün amacı kendi çektiğimiz fotoğrafları yayınlamamızdır. Ancak burada internette gördükleri fotoğrafları yayınlayan arkadaşlar var. Bu tarz fotoğrafları konu dışı bölümünde yayınlarsak konuyu iki kategoriye bölmeye gerek kalmaz. Zaten orada da gerekli düzenlemelere başlıyorum. Sadece kendi telefon ve kameralarınızdan çektiğiniz fotoğraflar kalacak, diğerleri konu dışı veya mizah bölümüne taşınacak. Bu arada Konu dışı alt kategorilerinde geniş kapsamlı çalışma başlattım tüm konuları inceleyip gerekli yerlere taşıyorum. Konunun taşındığını gören arkadaşım şaşırmasın ben yapıyorum :)

Ozan

Ozan

Admin
Yorum gerektiren biryerlerde gördüğünüz fotoğraflar konu dısı bir alaka oldugundan, konu dısına açabilirsiniz.Bu bölümün açılısındaki amaç adem arkadasımızın dedigi gibi "kendi çektiğiniz" her telden fotoğrafların yorumlanmasıydı. Ve çok saptırılmadığı sürece durum geçerli. Zaten gördüğüm kadarıyla bölüm güzel ve kararlı gidiyor.

Ozan

Ozan

Admin
Bölümde bir düzenlemeye gidilmiştir.

Her Telden Fotoğraflar
Her yerden, her tür ilginç ve görülmeye değer fotoğraflar, resimler burada. Dünyadan, doğadan, günlük hayattan sizlerin gördüğü ve paylaşmak istediğiniz fotolar.
Kendi Çektiğiniz Fotoğraflar

Gördüğünüz gibi, bölüm açıklamarında da belirttiğimiz üzere kendi çektiğiniz resimler artık yeni ilave edilen alt forumda olacak. Onun dısında normal fotolar ve resimler, mevcut kategorimizde olacaktır.

:oke:

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
bir sorun daha çözüldü böylece :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt