Konu Dışı / Diğer Bölümünde Yazdıklarımız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Konu Dışı / Diğer Bölümünde Yazdıklarımız
Mesajlar hanemıze eklenmıyor sanırım? Yenı farkettım. nedenki.:allalla:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Oyunlar, gereksizler gibi bölümlerde mesaj sayısı artmıyor. Mesaj sayısını arttırmak isteyenlere engel olmak gibi bir amacımız var.

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR, 'Şeref' ve Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hasanın dediği gibi buralarda engellenmiş ve en mantıklısı olmuş.. oralarda bir iki kelimelik şeyler yazılıyor ve hiç durmadan yazılıyor yeni gelen adam bile bir günde binbaşı olur bu durumda yani rütbenin bir anlamı kalmaz..
forumun değeri artmış bu uygulama ile:oke:

• Beğen
Tepkiler: emreilhans ve 'Şeref'
CoDeYs

CoDeYs

Üye
başka bir forumda 45,000 üyeye tam tamına 39.000,000 kadar mesaj sayısı vardı resmen kuru kalabalık admının ki 150 bin kadar ne anlamı kalıyorkı.kalitesizligi gösteriyorlar şte

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
mangdaşire

mangdaşire

Üye
bende diyom yumurta kabugunun mesajları neden artmıyor :D:ehe

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
hmm gerçekten haklısınız. bence de güzel olmuş.mantıklı.:) yazık ozaman pelin_ hiç rütbe atlıymycak :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konularda ve forumda sırf mesaj sayısı arttırmak için duruluyor sa o forumun tadı olmaz. bende ilk zamanlar da sormustum bu soruyu sadece merak için, arttırmak için değil. güzel yorumlarınız olsun muhabbetiniz olsun paylaşım olsun zamanla rütbe kendiliğinden artıyor zaten. eğer birden yükselmek isterseniz ilerde hevesiniz kaçar. aktifliğiniz azalır. herşey tadinda güzel.

• Beğen
Tepkiler: emreilhans ve ChavRash
emreilhans

emreilhans

Üye
göz açıp kapayıncaya kadar üsteğmen oldum :D bencede güzel bir uygulama mesaj sayısının artmaması . ancak bence forum bakıma alınmalı hep diyorum burdada yineliyorum çok boş konu var ve acayip kalabalık :oke: bifikir:bigstar:

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
göz açıp kapayıncaya kadar yüzbaşı oldum :D bencede güzel bir uygulama mesaj sayısının artmaması . ancak bence forum bakıma alınmalı hep diyorum burdada yineliyorum çok boş konu var ve acayip kalabalık :oke: bifikir:bigstar:
Henüz Üsteğmensın Kardeş.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hatamla sev beni demiş Orhan baba. :ehe İyi forumlar arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt