Konu Dışı bölümü ile ilgili bir önerim olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
Konu Dışı bölümü ile ilgili bir önerim olacak.
ben sürekli cep telefonu aracılığıyla bağlandığım için belirteceğim öneri yada bölüm varsa şimdiden özür dilerim. Gözümden kaçmış olabilir. konu dışı bölümüne kayıp ilanları veya buna benzer bir başlıkla bölüm açılsa sizce nasıl olur. Kimbilir belki kaybeden ile bulan maxicep ailesinden olabilirler. Faydalı olur belki. Ne dersiniz?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bölüme ne gerek var ki, Emniyet mi burası :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Yararlı bir bölüm olabilir aslında.. Ama Cok aktif olacağını sanmam. O yüzden gereksiz gibi..

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Kayıp büro, cinayet büro diye gider bu heralde :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bencede pek aktiflik olmaz boş muhabbetler döner durur bişey kaybeden polise gider buralara pek bakmaya fırsatı bile olmaz gibi bence:D

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok güzel ve espirili yorumlarınız için teşekkürler benimki sadece bir öneriydi faydalı olur belki diye düşünmüştüm :)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Faydalı olabilir ama kötü şeyler için kullanılabilir pek emniyetli olmaz sanal bir ortamda :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Zaten açılıyor,ayrıca bir bölümün olmasına gerek yok ki.
En son hatırladığım,bir üyemizin Şahin marka otomobili çalınmış ve bunun için konu açmıştı,gören olursa haber versin diye.

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Bu tür konular olabilir ama para gibi değerli eşyalar sakat iş :)

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
haklısınız

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
faydalı olabilir..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu tür vicdani meseleleri üyeler konu olarak açtığında, konu bir müddet üst konu olarak tutuluyor. Yani 'görmek isteyen' görüyor konuları. Ondan başka bölüm açmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt