"Konu/bölümü okunmuş farzet"

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
"Konu/bölümü okunmuş farzet"
En altta okundu farzet var fakat bütün konuları okunmuş kabul ediyor.
Mesala Notebook-Netbook bölümün alt bölümünde Tablet Pc bölümü var. Ve ben tabletten anlamıyorum. Ve hiç girmediğim için bölümün içinde 5-6 tane okunmamış konu oluyor. Ve notebook-netbook konuları okunmuş olsa bile Tablet konusunu okunmamış olduğu için notebook-netbook(koyu ve kalın) yazıyor. Neyse ben böyle tam anlatamadım gibi en iyi resim koyıyım.

Böyle daha anlaşılır oldu : )

- - - Eklendi - - -

Rütben düşük değil ama konu onaya gitti 5 saat sonra açıldı. Sorun bendemi cezam falan mı var yoksa herkesin konusu onayamı gidiyor?

- - - Eklendi - - -

İlgilenen olmamış somuru: Mantıklı bulunmadı heralde :züü:

Anil-D

Anil-D

Üye
evet konular onaya gdyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Rutbe ile alakasi yok bolumde onay sistemi varsa modlar dahil herkesin konusu onaya duser.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Silinen Üye 988579
asigsasi

asigsasi

Üye
bence tüm forumu okunmuş kabul et butonu komple kaldırılmalı:D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Sorun onay değil şimdi :) Önerim nasıl ? :D

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

Valla ben onerini anlayamadim bir bolumu okunmus kabul edip digerini okunmamis olarakmi grmek istiyorsun
Mesela pc donanım genel konusunu tümden okunmuş kablul edecem ve sadece o okunmuş olcak. Ve ya adam konu açıyor root nasıl yaılır diye benim hiç bi bilgim yok root konusunda onu bi butonla direk konyu okunmuş kabul edecem ama diğer konular hala okunmamış olcak :D En iyi fotoğrafta anlattım ben böyle anlatamadım :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye

Mesela pc donanım genel konusunu tümden okunmuş kablul edecem ve sadece o okunmuş olcak. Ve ya adam konu açıyor root nasıl yaılır diye benim hiç bi bilgim yok root konusunda onu bi butonla direk konyu okunmuş kabul edecem ama diğer konular hala okunmamış olcak :D En iyi fotoğrafta anlattım ben böyle anlatamadım :)

Tek tek kimse ugrasmaz boyle birseyle dostum yani konunun koyu siyah olması seni niye rahatsiz ediyor ki?

Ayrica bu biraz kisisel bir istek olmus cunku devamli bilgi paylasimi yapilan bir sitede konulari görmezden gelmek hem yardimlasmayi hemde yeni bilgiler edinmeyi güçlestirir :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

Tek tek kimse ugrasmaz boyle birseyle dostum yani konunun koyu siyah olması seni niye rahatsiz ediyor ki?

Ayrica bu biraz kisisel bir istek olmus cunku devamli bilgi paylasimi yapilan bir sitede konulari görmezden gelmek hem yardimlasmayi hemde yeni bilgiler edinmeyi güçlestirir :)

sonuna kadar katılıyorum :) bence komple kaldırılmalı diye de düşünüyorum :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye

sonuna kadar katılıyorum :) bence komple kaldırılmalı diye de düşünüyorum :)

O buton son yorum yapılan konulari gozden gecirdikten sonra forumdan cikarken tiklamak icin dostum :D
Yani bir kere gördün bir daha gormemek icin :)

Tabi sen kazara tikladigin icin kaldırılması taraftarisin buyuk ihtimalle :ehe

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

Tamam senin dediğinde mantıklı ama adam tabletimi güncelleyemiyorum diye konu açmış. Ben ne anlarım tabletten :D hiç bi bilgim yok. Ama koyu siyah yazının geçmesi için konu açıp okumak zorunda kalıyorum : )

yaren_dede

yaren_dede

Üye

Tamam senin dediğinde mantıklı ama adam tabletimi güncelleyemiyorum diye konu açmış. Ben ne anlarım tabletten :D hiç bi bilgim yok. Ama koyu siyah yazının geçmesi için konu açıp okumak zorunda kalıyorum : )

Sende gelen cevaplara bakarsin yani yarin birgun ihtiyacin olabilir bu bilgilere :)

asigsasi

asigsasi

Üye

O buton son yorum yapılan konulari gozden gecirdikten sonra forumdan cikarken tiklamak icin dostum :D
Yani bir kere gördün bir daha gormemek icin :)

Tabi sen kazara tikladigin icin kaldırılması taraftarisin buyuk ihtimalle :ehe

evet yanlışlıkla devamlı tıklıyorum:D bence gereksiz :D

Üst Alt