Konu Başlıkları Koyu Değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Konu Başlıkları Koyu Değil
Açtığım Konulara, Abone Olduğum Konularda Yeni Yorum Yazıldığında Veya Yeni Konu Açıldığında Başlık Koyulaşırdı Bakıyorum 2 Gündür Hepsi Aynı Tonda Koyu Değil..

Siteden Kaynaklanan Bir Sorun mu Bu ?

Çünkü 2 Ayrı İnternet Kafeden Baktım Sonuç Aynı..

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Evet banada aynı şey oluyor heralde bir sorun var...

Ozan

Ozan

Admin
Ayar sistem optimizasyonu gereği değiştirilmişti, abonelik takibi çerez uyumlu calisiyordu ancak simdi tekrar veritabanı uyumlu olarak ayarladım. Optimizasyon yapalım derken kullanım alıskanlıkları bozulmasın zira özelden de aynı konu bildirildi son 2 gün içerisinde.

Çerezlere kayıt olan okundu bilgileri, sadece hep tek bir bilgisayardan girdiginiz sürece hiçbirşey farketmiyor ancak ayrı ayrı bilgisayarlardan girerseniz, çerez olmayan makinede dogal olarak okundu bilgileri de olmadıgından konuları okunmamıs kabul ediyor. Şu an veritabanına yük getirse de özelligi açtım, biz de o yüke göre çözümler üreteceğiz en kısa zamanda takviyelerle :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Belki yarısı değil ama rahat 2/3'ü profil tıklamalarımdır forumda harcadığım tıkların.
Gerçekten de çok zorlanmıştım veri tabanı izleri kapatılınca. Gerçi sistemdeki büyük yüklenmeyi azaltacaktı ama... Yani, yazdığım konulara yeni mesaj gelmiş mi diye bakmaktan forumun içini dışını tavaf ettim kaç gündür :ehe
Açılması iyi oldu!..
Teşekkürler.

Yaşasın "profiliniz" bölümünden takip etmek!..:gul:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Ayar sistem optimizasyonu gereği değiştirilmişti, abonelik takibi çerez uyumlu calisiyordu ancak simdi tekrar veritabanı uyumlu olarak ayarladım. Optimizasyon yapalım derken kullanım alıskanlıkları bozulmasın zira özelden de aynı konu bildirildi son 2 gün içerisinde.

Çerezlere kayıt olan okundu bilgileri, sadece hep tek bir bilgisayardan girdiginiz sürece hiçbirşey farketmiyor ancak ayrı ayrı bilgisayarlardan girerseniz, çerez olmayan makinede dogal olarak okundu bilgileri de olmadıgından konuları okunmamıs kabul ediyor. Şu an veritabanına yük getirse de özelligi açtım, biz de o yüke göre çözümler üreteceğiz en kısa zamanda takviyelerle :)

Benim Gibi İnternet Kafeden Bağlanan Üyeleri Unutmayalım.. :ehe

Teşekkürler Ozan..

Belki yarısı değil ama rahat 2/3'ü profil tıklamalarımdır forumda harcadığım tıkların.
Gerçekten de çok zorlanmıştım veri tabanı izleri kapatılınca. Gerçi sistemdeki büyük yüklenmeyi azaltacaktı ama... Yani, yazdığım konulara yeni mesaj gelmiş mi diye bakmaktan forumun içini dışını tavaf ettim kaç gündür :ehe
Açılması iyi oldu!..
Teşekkürler.

Yaşasın "profiliniz" bölümünden takip etmek!..:gul:

Vallahi Aynen..
Çok Zamanımı Alıyordu..

Yaşasın "profiliniz" bölümünden takip etmek!.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt