Aziz™
Üye
Bak bir üye sisteme düşmüş...Aziz™ adlı üye, aynı bilgisayardan, akif1001 and Aziz™ nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
CoDeYs adlı üye, aynı bilgisayardan, Aziz™ and CoDeYs nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
1433 adlı üye, aynı bilgisayardan, Aziz™ and 1433 nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Zeki™ adlı üye, aynı bilgisayardan, Aziz™ and Zeki™ nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Aziz™ adlı üye, aynı bilgisayardan, akif1001 and Aziz™ nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Aziz™ adlı üye, aynı bilgisayardan, ahmet352 and Aziz™ nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Aziz™ adlı üye, aynı bilgisayardan, searchday and Aziz™ nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
ahmet352 adlı üye, aynı bilgisayardan, searchday and Aziz™ and zeki361 and ahmet352 nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
myexplorer adlı üye, aynı bilgisayardan, Aziz™ and myexplorer nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
-titans- adlı üye, aynı bilgisayardan, Aziz™ and -titans- nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Aziz™ adlı üye, aynı bilgisayardan, zeki1433 and Aziz™ nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Aziz™ adlı üye, aynı bilgisayardan, zeki361 and Aziz™ nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Yahu sen 83 farklı zamanda 10 ayrı kullanıcı adıyla sisteme girişi görünen bir üye durumundasın.Aziz™ adlı üye, aynı bilgisayardan, ahmet352 and Aziz™ nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Açıkça yazdım Aziz, kardeşin kullansın bu üyelikleri tamam.Aziz™;2946476' Alıntı:Ben sana saygılı biriyim Ata evet ilk üyelik zamanlarımda farklı nicklerle kendime teşekkür ettim bunu saklayacak yada gizlemek için binbir türlü yola başvuracak biri değilim söylüyorum farklı nicklerle teşekkür ettim ama o zamandan bu yana çok zaman geçti ve geride kaldı..ben üniversiteye başladım ve bu bilgisayarla nerdeyse 2 aydır siteye giriş yapmam zaten imkansız kaldıki bunları diyorsun..iki hafta oldu eve geldim hele bir siteye gireyimde ne var ne yok mantığı ile giriş yaptım siteye hay yapmaz olaydımda seninbu düşüncelere sahip olmana engel olsaydım..farkındayım aziz ismi ve aynı bilgisayarla giren farkılı nickler var doğrudur ama gerisi birazcık vicdana bağlıdır o hatamı yaptığım zaman sizden özür diledim ve sen biliyorsunki bu bir erdemdir benden aynısını yapmamı bekledin..kardeşim nickini banlamış ve farklı nicklerle siteye giriyor ve o sizin sistemde hala aziz bilmem ne nickiyle aynı bilgisayardan giriş yaptı diye bir uyarı veriyor.birazcık vicdani düşünsen ulan aziz vana gitti e kardeşide bizde takılıyor..olsa olsa bu onun kardeşidir derim ben senin gibi o nickin şikayet mesajına aziz diye bir cümle sarfetmem adminlik zor iş tabi heleki avukatlık daha beter yoğunsun meşgulsün biliyorum ama bu tür şeylerlede gündeme gelmek kötü birşey Ata zaten girmeye doğru dürüst vaktim yok şu nickmiş aynı bilgisayarmış iyice girme hevesimi bitiriyor..
Yahu sen 83 farklı zamanda 10 ayrı kullanıcı adıyla sisteme girişi görünen bir üye durumundasın.
üye durumundasın hitabı bile çok kötü...
--------------- Ekleme ---------------
ha bu arada o fake üyelik alıp kendime teşekkür etmemden kaç ay geçti..o zamandan bu zmana kadar tek bir üyelik bile almadım..çünkü hayata yapacak o kadar çok hata varki aynı hatayı tekrarlamanın anlamı yoktur felsefesini severim..
Tamam Aziz, bunu kardeşin de yapamaz.Aziz™;2946539' Alıntı:Senin durumun ise farklı isimle kendi konunu şikâyet ederek üst konu yapılmasını istemek ya da üstten alınan konunun tekrar yerine konulmasını istemektir.
işte sorunda burda bunu ben yapmadım dünkü olaydan sonra kardeşim ben yazdım dedi ben hala neyini anlatamıyorum anlamadım ben yapmadım yapmamda sadece meraktan Halit'e sordum niye indi oda deiki sürekli güncelliyoruz oldu bitti gitti..bir zamanlar yaptık bir hata..ama o hatayı sıradan bir konu için yapmam..buna olan kanaatin hala sürüyorsa ne diyebilirimki Ata..
Bir adminin eleştrisi işte... Ata ile olsa öm çözerdi işi de Praetor ile sorun varKonuya ne gerek vardı ben onu hala çözemedim, pm ile halledilebilirdi aslında ...
Bir adminin işlemiyle ilgili sorun yaşıyorsan bunun yeri gereksizler değildir. Gereklidir bu.Aziz™;2946550' Alıntı:hem gereksizlere açtım ama buraya taşınmış..
Konuya ne gerek vardı ben onu hala çözemedim, pm ile halledilebilirdi aslında ...
Aziz™;2946550' Alıntı:konuya şu için gerek vardı siteye girememin ve bu sorunların ortaya çıkışına bir dur demenin vakti olduğu için..giremiyorum siteye ama bu başka hal alıyor..kardeşim burda birşeyler yapıyor bu bana mal oluyor işte bu yüzden konuya gerek vardı Enes.. hem gereksizlere açtım ama buraya taşınmış..
Hadi sana Geçmiş olsun o zaman ... Başkalarının fikri seni ilgilendirmiyorsa diyeçeğim bir şey var Mesaj o kadar çok kastın ki çok belli etdin bunu görmemek elde değil birde neler yapmışsın üstüne... Tebrikler o zaman...bunların üstüne diyeçek birşeyin daha varsa...
Aziz, istediğin kadar üye adı alabilirsin forumda, bir sorun yok. Kardeşinle aynı bilgisayarı da kullanabilirsin, ok.
Al.
Takıl hepsiyle ayrı ayrı, ya da kardeşin de alsın, 100 tane alın...
Ama bu üyeliklerden birisi ile diğeri hakkında "şikâyet-teşekkür-cevap-yorum-mesaj-konu" yazmayın-açmayın-vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?