Aziz™
Üye
konu Ata içindir...
evet Ata bilmiyorum benim hakkımda nasıl bir fikre yada nasıl bir yanılgıya sahipsin gönül isterdi ki beni yakından tanıman ve nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu görmendi..nasıl biri olduğumu birazcık bile bilseydin kardeşimin kendi üyeliğinde ve kendi yorumlarıyla oluşturduğu şikayet mesajlarını sanki ben yazmışım sanki kendi menfaatim doğrultusunda yazmışım diyerekten 'Aziz üst konulara takılma bu kadar..!' ibaresini kullanmazdın..evet siteyi ihmal ediyorum beni birazcıkta olsa seven insanlardan uzak kalmış olabilirim ki sen bunu Aziz başka nick almışta siteye öyle giriyor bizede vaktim yok diyor diyen bir insan niteliğinde bakıyorsun..vaktim yok yoğunum ve gerçekten siteye girmeye can atıyorumki yurtta kalıyorum ve kırk yılda bir internet yolu gözükmüyor bana.tabi bu zor durumu bilirmisin bilmem çünkü sana göre her şekilde siteye girilebirilr ama durum hiçte öyle değil...bayram olduğu için Balıkesire eve geldim ve kardeşimin girdiği bilgisayardan yani sizin deyiminizle aynı ip adresinden birkaç kere girdim siteye heleki sen kardeşimin nickini bana mal ediyorsun.eğer sen beni böyle biri olarak giriyorsan diyecek hiçbirşeyim yok Ata...

giremiyorum siteye ama bu başka hal alıyor..kardeşim burda birşeyler yapıyor bu bana mal oluyor işte bu yüzden konuya gerek vardı Enes..