konu Ata içindir...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz™

Aziz™

Üye
konu Ata içindir...
evet Ata bilmiyorum benim hakkımda nasıl bir fikre yada nasıl bir yanılgıya sahipsin gönül isterdi ki beni yakından tanıman ve nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu görmendi..nasıl biri olduğumu birazcık bile bilseydin kardeşimin kendi üyeliğinde ve kendi yorumlarıyla oluşturduğu şikayet mesajlarını sanki ben yazmışım sanki kendi menfaatim doğrultusunda yazmışım diyerekten 'Aziz üst konulara takılma bu kadar..!' ibaresini kullanmazdın..evet siteyi ihmal ediyorum beni birazcıkta olsa seven insanlardan uzak kalmış olabilirim ki sen bunu Aziz başka nick almışta siteye öyle giriyor bizede vaktim yok diyor diyen bir insan niteliğinde bakıyorsun..vaktim yok yoğunum ve gerçekten siteye girmeye can atıyorumki yurtta kalıyorum ve kırk yılda bir internet yolu gözükmüyor bana.tabi bu zor durumu bilirmisin bilmem çünkü sana göre her şekilde siteye girilebirilr ama durum hiçte öyle değil...bayram olduğu için Balıkesire eve geldim ve kardeşimin girdiği bilgisayardan yani sizin deyiminizle aynı ip adresinden birkaç kere girdim siteye heleki sen kardeşimin nickini bana mal ediyorsun.eğer sen beni böyle biri olarak giriyorsan diyecek hiçbirşeyim yok Ata...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Mesaj aynı bilgisayardan farklı kullanıcı adları kullanarak giren üyeler içindir.

Bizim aynı bilgisayardan farklı kullanıcı adları alarak girenleri görebildiğimiz bir sistemimiz var.
Bu sisteme düşen kişilerden ise vukuatlı nüfus kaydı istemek gibi bir uygulamamız yok.
Yani o bilgisayarın başında farklı kullanıcı adıyla siteye giren kişinin gerçekten sizin kardeşiniz olup olmadığını, hatta teşekkür et tuşuna tıklayan parmağın sizin mi yoksa -hadi var diyelim- kardeşinizin parmağı mı olduğunu biz bilemeyiz. Bilsek de söylemeyiz zaten, "müneccim" diye etrafımızı sarar zira millet. Uğraşamayız.

Bir kişi foruma giriş yapsın, o bilgisayardan amcasının oğlu başka nickle,
halasının kızı başka nickle,
kayınçosunun amcasının torunu başka nickle,
bağlansın,
sonra teşekkür sistemiyle bu elemanlar birbirine teşekkür etsin.
Oldu.

Bak bunu serbest bırakalım, herkes, sülalecek MaxiCep'li olur :D

Aziz™ adlı üye, aynı bilgisayardan, akif1001 and Aziz™ nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Bak bir üye sisteme düşmüş...
Ne yaparız?
Bu ikili birbirine teşekkür ediyor mu bakarız. Ederse sonra kayıt olanı süresiz yasaklarız, önce üyelik alana ise 6 ay kalacak 6 ceza puanı veririz. Tekrarında ise çok daha ağırını.

Senin adını sistemde aratıyorum Aziz ve;
"1 den 25´e kadar. Toplam 83 sonuç bulundu"
diyor bana.

CoDeYs adlı üye, aynı bilgisayardan, Aziz™ and CoDeYs nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
1433 adlı üye, aynı bilgisayardan, Aziz™ and 1433 nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Zeki™ adlı üye, aynı bilgisayardan, Aziz™ and Zeki™ nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Aziz™ adlı üye, aynı bilgisayardan, akif1001 and Aziz™ nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Aziz™ adlı üye, aynı bilgisayardan, ahmet352 and Aziz™ nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Aziz™ adlı üye, aynı bilgisayardan, searchday and Aziz™ nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
ahmet352 adlı üye, aynı bilgisayardan, searchday and Aziz™ and zeki361 and ahmet352 nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
myexplorer adlı üye, aynı bilgisayardan, Aziz™ and myexplorer nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
-titans- adlı üye, aynı bilgisayardan, Aziz™ and -titans- nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Aziz™ adlı üye, aynı bilgisayardan, zeki1433 and Aziz™ nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Aziz™ adlı üye, aynı bilgisayardan, zeki361 and Aziz™ nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Aziz™ adlı üye, aynı bilgisayardan, ahmet352 and Aziz™ nicki ile giriş yaptı. Bilginize !
Yahu sen 83 farklı zamanda 10 ayrı kullanıcı adıyla sisteme girişi görünen bir üye durumundasın.
Gel benim oturduğum koltuğa otur, buyur! Admin ol!
Nasıl sağlayacaksın forumda adaleti?
Adam diyor ki o benim kardeşim. Ben ne bileyim sen misin yoksa kardeşin mi....
Kim bunlar? Kaç tane kardeşin var senin...

Aziz, istediğin kadar üye adı alabilirsin forumda, bir sorun yok. Kardeşinle aynı bilgisayarı da kullanabilirsin, ok.
Al.
Takıl hepsiyle ayrı ayrı, ya da kardeşin de alsın, 100 tane alın...
Ama bu üyeliklerden birisi ile diğeri hakkında "şikâyet-teşekkür-cevap-yorum-mesaj-konu" yazmayın-açmayın-vermeyin.

Tamam?..
Yoksa seninle bir sorun yok. Aynı bilgisayardan farklı isimlerle giren kişilerle ilgili bir sorun var.
Ayrıca benimle ilgili konu açma, bana özelden ulaş ya da profilime yaz.
Ama MaxiCep'in Praetor adlı admini hakkında konu açabilirsin. Ki sanırım bu konu da öyle.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ayrıca seninle bir sorunum da yok. Hatta sana karşı herhangi bir olumsuz duygu da beslemiyorum. Severim seni.
Ben her bir sorunu münferit olarak kendi içinde değerlendiririm ve üyenin ismine bakmam.

Aziz™

Aziz™

Üye
Ben sana saygılı biriyim Ata evet ilk üyelik zamanlarımda farklı nicklerle kendime teşekkür ettim bunu saklayacak yada gizlemek için binbir türlü yola başvuracak biri değilim söylüyorum farklı nicklerle teşekkür ettim ama o zamandan bu yana çok zaman geçti ve geride kaldı..ben üniversiteye başladım ve bu bilgisayarla nerdeyse 2 aydır siteye giriş yapmam zaten imkansız kaldıki bunları diyorsun..iki hafta oldu eve geldim hele bir siteye gireyimde ne var ne yok mantığı ile giriş yaptım siteye hay yapmaz olaydımda seninbu düşüncelere sahip olmana engel olsaydım..farkındayım aziz ismi ve aynı bilgisayarla giren farkılı nickler var doğrudur ama gerisi birazcık vicdana bağlıdır o hatamı yaptığım zaman sizden özür diledim ve sen biliyorsunki bu bir erdemdir benden aynısını yapmamı bekledin..kardeşim nickini banlamış ve farklı nicklerle siteye giriyor ve o sizin sistemde hala aziz bilmem ne nickiyle aynı bilgisayardan giriş yaptı diye bir uyarı veriyor.birazcık vicdani düşünsen ulan aziz vana gitti e kardeşide bizde takılıyor..olsa olsa bu onun kardeşidir derim ben senin gibi o nickin şikayet mesajına aziz diye bir cümle sarfetmem adminlik zor iş tabi heleki avukatlık daha beter yoğunsun meşgulsün biliyorum ama bu tür şeylerlede gündeme gelmek kötü birşey Ata zaten girmeye doğru dürüst vaktim yok şu nickmiş aynı bilgisayarmış iyice girme hevesimi bitiriyor..

Yahu sen 83 farklı zamanda 10 ayrı kullanıcı adıyla sisteme girişi görünen bir üye durumundasın.

üye durumundasın hitabı bile çok kötü...

--------------- Ekleme ---------------

ha bu arada o fake üyelik alıp kendime teşekkür etmemden kaç ay geçti..o zamandan bu zmana kadar tek bir üyelik bile almadım..çünkü hayata yapacak o kadar çok hata varki aynı hatayı tekrarlamanın anlamı yoktur felsefesini severim..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aziz™;2946476' Alıntı:
Ben sana saygılı biriyim Ata evet ilk üyelik zamanlarımda farklı nicklerle kendime teşekkür ettim bunu saklayacak yada gizlemek için binbir türlü yola başvuracak biri değilim söylüyorum farklı nicklerle teşekkür ettim ama o zamandan bu yana çok zaman geçti ve geride kaldı..ben üniversiteye başladım ve bu bilgisayarla nerdeyse 2 aydır siteye giriş yapmam zaten imkansız kaldıki bunları diyorsun..iki hafta oldu eve geldim hele bir siteye gireyimde ne var ne yok mantığı ile giriş yaptım siteye hay yapmaz olaydımda seninbu düşüncelere sahip olmana engel olsaydım..farkındayım aziz ismi ve aynı bilgisayarla giren farkılı nickler var doğrudur ama gerisi birazcık vicdana bağlıdır o hatamı yaptığım zaman sizden özür diledim ve sen biliyorsunki bu bir erdemdir benden aynısını yapmamı bekledin..kardeşim nickini banlamış ve farklı nicklerle siteye giriyor ve o sizin sistemde hala aziz bilmem ne nickiyle aynı bilgisayardan giriş yaptı diye bir uyarı veriyor.birazcık vicdani düşünsen ulan aziz vana gitti e kardeşide bizde takılıyor..olsa olsa bu onun kardeşidir derim ben senin gibi o nickin şikayet mesajına aziz diye bir cümle sarfetmem adminlik zor iş tabi heleki avukatlık daha beter yoğunsun meşgulsün biliyorum ama bu tür şeylerlede gündeme gelmek kötü birşey Ata zaten girmeye doğru dürüst vaktim yok şu nickmiş aynı bilgisayarmış iyice girme hevesimi bitiriyor..

üye durumundasın hitabı bile çok kötü...

ha bu arada o fake üyelik alıp kendime teşekkür etmemden kaç ay geçti..o zamandan bu zmana kadar tek bir üyelik bile almadım..çünkü hayata yapacak o kadar çok hata varki aynı hatayı tekrarlamanın anlamı yoktur felsefesini severim..
Açıkça yazdım Aziz, kardeşin kullansın bu üyelikleri tamam.
Ama senin konun hakkında yorum-şikayet-eleştri falan yapmasın. Biz kişiye özel uygulama yapmayız. Bazı üyeler çıkar, farklı isimlerle kendileri hakkında yorum yazar milleti -affedersin- enayi yerine koyarlar. Biz de buna engel olmak için farklı isimleri alınmasını serbest bıraksak da bu isimlerin birbiri hakkında konu açması-şikayet etmesi-yorum yapması gibi şeyleri yasakladık.
Bu yasak bir üye olarak seni de bağlıyor.
Ben "teşekkür vermek" hakkındaki açıklamayı yazımın başında da belirttiğim gibi aynı isimle siteye bağlanan tüm üyeler için yaptım.
Senin durumun ise farklı isimle kendi konunu şikâyet ederek üst konu yapılmasını istemek ya da üstten alınan konunun tekrar yerine konulmasını istemektir.

Sen yapma bunu. Senin bilgisayarından giren kişiler de yapmasın. Bu sitede 2.000.000'a yakın üye var, başkaları yapsın yapılacaksa...

Not: Üye durumunda değil misin?.. Üye durumunda olmanın nesi kötü onu anlayamadım.

Aziz™

Aziz™

Üye
Senin durumun ise farklı isimle kendi konunu şikâyet ederek üst konu yapılmasını istemek ya da üstten alınan konunun tekrar yerine konulmasını istemektir.

işte sorunda burda bunu ben yapmadım dünkü olaydan sonra kardeşim ben yazdım dedi ben hala neyini anlatamıyorum anlamadım ben yapmadım yapmamda sadece meraktan Halit'e sordum niye indi oda deiki sürekli güncelliyoruz oldu bitti gitti..bir zamanlar yaptık bir hata..ama o hatayı sıradan bir konu için yapmam..buna olan kanaatin hala sürüyorsa ne diyebilirimki Ata..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konuya ne gerek vardı ben onu hala çözemedim, pm ile halledilebilirdi aslında ...

Aziz™

Aziz™

Üye
konuya şu için gerek vardı siteye girememin ve bu sorunların ortaya çıkışına bir dur demenin vakti olduğu için..:)giremiyorum siteye ama bu başka hal alıyor..kardeşim burda birşeyler yapıyor bu bana mal oluyor işte bu yüzden konuya gerek vardı Enes..:)hem gereksizlere açtım ama buraya taşınmış..:hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aziz™;2946539' Alıntı:

işte sorunda burda bunu ben yapmadım dünkü olaydan sonra kardeşim ben yazdım dedi ben hala neyini anlatamıyorum anlamadım ben yapmadım yapmamda sadece meraktan Halit'e sordum niye indi oda deiki sürekli güncelliyoruz oldu bitti gitti..bir zamanlar yaptık bir hata..ama o hatayı sıradan bir konu için yapmam..buna olan kanaatin hala sürüyorsa ne diyebilirimki Ata..
Tamam Aziz, bunu kardeşin de yapamaz.
Kimsenin kardeşinin bunu yapmasına izin vermiyoruz.
Farklı üye adları ile giriş yapılabilir ama bu üyelikler birbirleri hakkında işlem yapamazlar.
Konuya ne gerek vardı ben onu hala çözemedim, pm ile halledilebilirdi aslında ...
Bir adminin eleştrisi işte... Ata ile olsa öm çözerdi işi de Praetor ile sorun var :hmmm
Aziz™;2946550' Alıntı:
hem gereksizlere açtım ama buraya taşınmış..:hmmm
Bir adminin işlemiyle ilgili sorun yaşıyorsan bunun yeri gereksizler değildir. Gereklidir bu.

'Davut

'Davut

Üye
Yaptığın şeyler burda ayın üyesi olmuş bir kişiye yakışmayan şeyler...;) Konu bir kişiye açılmış başkalarının da görmesini istiyorsun...:hmmm

Aziz™

Aziz™

Üye
konuya müdahalelerde bulunmayın lütfen beni sadece Ata'nın fikirleri ilgilendiriyor burda..;)
konuyuda silebilirsiniz anlayan anladı durumu..

Salihyet

Salihyet

Üye
Başlığı ile ilgimi çeken bir konu olduğunu söylemeliyim :) Bir yıla yakın bir zamanda 10.000 post yapmış birisin, forum kısmı ile ilgilenen kişilerin gözardı edemeyeceği bir artış. Keza ata işini yanlış yapıyor diyorsan, yada bana garezi var diye düşünüyorsan gerçekten elinde sağlam bir şey olmalı, ben kendisini tanıdığım için söylüyorum kolay kolay ters köşe yapamazsın :)

Konu içeriğine gelince; biz 6 kardeşiz, babam ben ablamlar abimler bir çok arkadaşımı siteye üye yaptım. Böyle bir durumun varsa, üye kazandırdıkça aynı pc den girecekseniz yönetimi bilgilendirebilirsin. Kısacası bir yanlışın da varmış, bundan dolayı kimseye kızmamalısın, 10 ayda 10 bin mesaj ve güven vermeyen bir sicil beraberinde tedbir alan yöneticiyi getirir..

iyi forumlar

---

Kimseye konuya mesaj yazma yasağı koyamazsın, amacının farklı olduğunu düşünüyorum şu an. Keşke özelden halletseydin, şimdi kendini daha kötü bir imaja bürüdün..

'Davut

'Davut

Üye
Hadi sana Geçmiş olsun o zaman ... Başkalarının fikri seni ilgilendirmiyorsa diyeçeğim bir şey var Mesaj o kadar çok kastın ki çok belli etdin bunu görmemek elde değil birde neler yapmışsın üstüne... Tebrikler o zaman...;) bunların üstüne diyeçek birşeyin daha varsa...;)

Aziz™

Aziz™

Üye

Aziz™;2946550' Alıntı:
konuya şu için gerek vardı siteye girememin ve bu sorunların ortaya çıkışına bir dur demenin vakti olduğu için..:)giremiyorum siteye ama bu başka hal alıyor..kardeşim burda birşeyler yapıyor bu bana mal oluyor işte bu yüzden konuya gerek vardı Enes..:)hem gereksizlere açtım ama buraya taşınmış..:hmmm

konu açmamın sebebi sadece bu başka bir amacın var hitabı hoş değil..başka amaçları olan bir insan olsaydım şimdi burda olmazdım emin olabilirsin..Ata'yı zorlamak zora düşürmek gibi bir amacım yok.öncelikle bunu bilin.mesajlarımızı iyi okusaydınız bu yanılgıya düşmezdiniz.diyoruki Ata olan olaylar sonucu beni yanlış tanımış düşüncesine kapıldım ve bu hem durumu anlatma hemde varsa bir yanlışım onu düzeltme çabasını içeriyor olay sadece bundan ibaret yani dediğin gibi başk amaç yok..:)
ayrıca kimseye mesaj yazma diye hitaota bulunmadım bulunmamda..konu Ata'ya ait ve bir başkası gelipte olayı değişik yönlere çekecek bir mesaj yazıyorsa müdahalede bulunmayın derim mesaj yazmayın demem zaten demedinde..:)

Hadi sana Geçmiş olsun o zaman ... Başkalarının fikri seni ilgilendirmiyorsa diyeçeğim bir şey var Mesaj o kadar çok kastın ki çok belli etdin bunu görmemek elde değil birde neler yapmışsın üstüne... Tebrikler o zaman...;) bunların üstüne diyeçek birşeyin daha varsa...;)

o kadar çok mesaj kastınkide ne demek üyeliğim nerdeyse bir yılını dolduruyor ve son 3-4 aydır aktif olamıyorum..birde neler yapmışsın kısmıda seni ilgilendirmiyor tamamen ben ve yöneticilerle olan birşey..konuyu başka yöne çektiğinin farkındayım;)

'Davut

'Davut

Üye
Bütün paylaşım yapılan konulara mesaj yazmaktan bahsediyorum...(: Burda olan herşey beni ilgilendiriyor Burdaki bir üye olarak...;) Konu Sensin işte burda başka yöne çekmese çalışıyorsun diyorsun bana doğru mu çekiyorum konuyu...:d:

Aziz™

Aziz™

Üye
benim amacım sadece Ata birşeyi yanlış anlamışsa onu düzeltmek konunun başka bir amacı yada başka birşeyi yok..:)

tabi konu nihayetine varamadan bitti..ricam konuyu silerseniz iyi olur...verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim..iyi forumlar..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Özelden mesaj yazmıyor da sitede konu açıyorsan herkesin konuya yorum yapma hakkı vardır. Her üyenin söz hakkı vardır.
Anıl'ın tahminen bana saygısından gereksizlerden çöpe taşıdığı bu konuyu gelip de sitenin en göze batan yerine koyup da açık bırakıyorsam sen de yaz, başkaları da yazsın diyedir.

Neyse,
sanırım sorun çözülmüş durumda. Şunu tekrarlamak istiyorum, aynı bilgisayardan farklı kullanıcı adlarıyla girenler için, herkes için:

Aziz, istediğin kadar üye adı alabilirsin forumda, bir sorun yok. Kardeşinle aynı bilgisayarı da kullanabilirsin, ok.
Al.
Takıl hepsiyle ayrı ayrı, ya da kardeşin de alsın, 100 tane alın...
Ama bu üyeliklerden birisi ile diğeri hakkında "şikâyet-teşekkür-cevap-yorum-mesaj-konu" yazmayın-açmayın-vermeyin.
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt