IVI-Elia
Üye
Konu Açmayacaktım Ama Gerekiyordu Lütfen Bakın!
Daha önce çok sordum biliyorum. Ama bir konuda soru sordum.Biri cevap verdi üstüne mesaj yazdılar kaldı herkes bir şey dedi yarm kaldı.Bu konuda son bir defa netleştirelim ve konu kapansın tamamdır..Şimdi ben telefonumu çeşitli sorunlardan dolayı yenisiyle değiştirdim.İnşallah 1-2 güne gelecek.Ama sıkıntımız şu.Batarya kalibrasyonu dediğiimz olay donanımsal mıdır yazılımsalmıdır?Telefonun manuel kullanma klavuzunda bataryayı doldurduktan sonra şarj etmeyin diyor.Bazılar ise her yeni yazılımdan sonra bataryanın 6 saat şarj edilmesini söylüyor.Bu bataryadaki kimyasallara zarar verir mi?Ya da bu olay donanımsal mı?Yani bunu ilk seferde yapıp işimize mi devam edicez.Bence bu önemli bir olay bataryaya zarar vermeyelim.Size soruyorum.Siz biliyorsunuzdur...
Konu açamayacaktım ama mecbur kaldım.Bir konunun altına yazıyorum bir iki mesajdaha yazılıyor arada kaynıyor lütfen yardım edin Teşekkürler...
Konu açamayacaktım ama mecbur kaldım.Bir konunun altına yazıyorum bir iki mesajdaha yazılıyor arada kaynıyor lütfen yardım edin Teşekkürler...