Konu açmak zorunda kaldım.Güncelleme konusunda kuşku duyuyorum 286 mb güncelleme 166 mb olarak çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgur0909

Üye
    Konu Sahibi
Konu açmak zorunda kaldım.Güncelleme konusunda kuşku duyuyorum 286 mb güncelleme 166 mb olarak çıktı
Arkadaşlar konuda ki durumla karşılaşan biri varsa yardımcı olsun lütfen tam anlamı ile yüklemiş olur muyum 166 mb indirince ?

ucantcme

ucantcme

Üye
anna 26 mb yuklemistm

ucantcme

ucantcme

Üye
ed telden direkt guncellemştm

ozgur0909

Üye
    Konu Sahibi
166 mb indirdi.Ve sonrada yükledi.Sonra yeniden yükledim şuan tam anlamıyla olmadığını düşünüyorum

byred55

Üye
cihaza yukleme yaptın mı?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dostum baglantın kesildigi için olabilir bnm 318 dye göruntu baglantı gıttı 286 oldu yıne gttı tekrar denedım suan 280 görunuyor

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
166 mb indirdi.Ve sonrada yükledi.Sonra yeniden yükledim şuan tam anlamıyla olmadığını düşünüyorum

hard format at bütün programlar kapalı olsun teli genel tercihe al bide öyle dene arkadasım

emre2574

emre2574

Üye
dostum baglantın kesildigi için olabilir bnm 318 dye göruntu baglantı gıttı 286 oldu yıne gttı tekrar denedım suan 280 görunuyor
aynen dedıgı gıbı olmustur bendede tam ortasında ınternet kesıldı yukledım suan sorun yok

ozgur0909

Üye
    Konu Sahibi
Yok mefta olmadı da.Nokia suite bir kez daha indirme gerçekleştirmiyor.Hazır indirdiğini yüklüyor.Bu durumda ne yapıcaz arkadaşlar ?

Türe

Türe

Üye
navifirmden indirip flaşla dostum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
cok gec iniyor ya

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Belle 300 mb küsurdu sanırım.

ozgur0909

Üye
    Konu Sahibi
Hard format atınca tekrar indiricek diil mi ?

----------Eklendi @ 23:19:57 ---------- Yazıldı @ 23:18:29 ----------

Ayrıca internet paketim var ayrıca wifi dahi görse bağlanmıyor.Bunu nasıl aşıcaz ? Anna da hiç böyle bir sıkıntı yoktu belle de bozdular cidden arkadaşlar .S

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yok mefta olmadı da.Nokia suite bir kez daha indirme gerçekleştirmiyor.Hazır indirdiğini yüklüyor.Bu durumda ne yapıcaz arkadaşlar ?

bende baglantı kesildi160mb ta süitete sona tıkladım sonra güncellemeye tekrar tıkladım kaldıgı yerden devam etti ve yükledi şuan sorunsuz kullanıyorum

cyber

cyber

Üye
benim bağlantı 5 kere kesildi en sonuncusunda 5 mb olarak gösterdi

ozgur0909

Üye
    Konu Sahibi
Aynı güncellemeyi nasıl indiricem tekrar bi bilginiz var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt