Konu Açmada Hata Oluşuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Konu Açmada Hata Oluşuyor
Slm ben upload sitelerine programı yüklediğim halde maxi cepde indirme linki veremiyorum bu hatayı gösteriyor (Aşağıda belirtilmiş hatalardan biri oluştu Henüz site içerisinde aktiflik sağlamamış üye olduğunuz için, link paylaşımı yapamazsınız. Mesajınızdan, URL bağlantılarını sildikten sonra tekrar sorunsuzca gönderebilirsiniz. Sitemizde belli bir aktiflik sağladıktan sonra, link yazım izniniz açılacaktır. Bu sistemin amacı, reklamamaçlı siteye üye olanların önüne geçmektir. Anlayısınız için tesekurederiz.)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Slm ben upload sitelerine programı yüklediğim halde maxi cepde indirme linki veremiyorum bu hatayı gösteriyor (Aşağıda belirtilmiş hatalardan biri oluştu Henüz site içerisinde aktiflik sağlamamış üye olduğunuz için, link paylaşımı yapamazsınız. Mesajınızdan, URL bağlantılarını sildikten sonra tekrar sorunsuzca gönderebilirsiniz. Sitemizde belli bir aktiflik sağladıktan sonra, link yazım izniniz açılacaktır. Bu sistemin amacı, reklamamaçlı siteye üye olanların önüne geçmektir. Anlayısınız için tesekurederiz.)

Zaten sistem bizim size söyleceğemizin aynısını söylemiş.:)

x-scarface

x-scarface

Üye
Hocam yönetim bu konudaki sıkıntınızı gördüğü için size yardımcı olacaktır şöyle ki biraz forumda gezintiye çıkabilir ve konulara göz atıp makul sınırlar içinde (saçma veya tartışma çıkarabilecek mesajlar olmadan) cevap yazabilir ve aktifliğinizi sisteme onaylatabilirsiniz.

Revengeful

Emekli Yönetici
Daha önce yaptığın gibi reklam yapma diye konulmuş bir güvenlik sistemi işte..

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Merak etme reklam yapmayacağım zaten, sitemi kapattım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sanırım gereken bilgilendirmeyi almışsındır.:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt